• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    FND
    FND --- ---
    hm tak mozna casem , az budu na lepsim netu, uploadnu :))
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    nevidime
    FND
    FND --- ---
    ja nevim jestli ty fotky uvidite, ale je to z party, kvuli ktery jsem jel 900 kilaku tam a 900 zpet

https://www.facebook.com/lukas.nechuta/posts/649038821775508

stalo to za to! :))
    TNC
    TNC --- ---
    Jeste jednou pripominam... hlasujte v ankete at vim jestli mam resit hory... je nutne chatu uz na nejaky termin zamluvit max pristi tyden !!! TNC
    BERRY
    BERRY --- ---
    :))
    Divoké prase plavalo ze Štvanice do Karlína, z Karlína běželo na Žižkov a přes Vršovice do Strašnic. Strážníci ho nemohli polapit | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...zelo-na-zizkov-a-pres-vrsovice-do-strasnic-straznici-ho-nemohli-polapit.html
    ADIK
    ADIK --- ---
    LUMAX: dávám taky, ouzo je nejlepší! :)
    FND
    FND --- ---
    LUMAX: nevim , mozna asi ja, uz si to nepamatuju :))
    BOFO
    BOFO --- ---
    TNC: ja sehnal na aukru tuhle http://www.dalix.cz/...orova-mobilni-chladnicka--autolednice-engel-ck-100-engel-st-90e-1224230v.html

mozna se docela vyplati s takovou investici pockat na podzim - ruzne eshopy pak vyprodavaji zbozi co se jim v lete vratilo atd... ja ji mel skoro za pulku... .))
    TNC
    TNC --- ---
    HODNE PREDCASNE ALE DULEZITE.... HORY 2013 ????

Takze ted mi volal Michal ze se mu plni uz chata a jestli ji chcem booknout tak by nam mohl dat termin od 2 ledna a na kolik dni chceme... opet celou chatu jako jsme byly letos....

Otazka zni kdo bude chtit jet... POJEDEM LETOS NA HORY? MAM ZAMLUVIT TU CHATU PO SILVESTRU NEBO POZDEJI? KDO VSECHNO BY JEL? Hlasujte v ankete na nastence...
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LUMAX: KDO MI DAL MÍNUSEK????
    ADIK
    ADIK --- ---
    TNC: jak už psala atarka, není to věc kterou kupuješ na rok na dva, takže těch 6k navíc nebo kolik je v tom rozdíl se vyplatí investovat.
    WLKK
    WLKK --- ---
    my mame asi 3 roky waeco cr80 a naprosta spokojenost,slape jak hodinky:)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC
    TNC --- ---
    ATARKA: no... asi jo no... tezce to zvazuji :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: no dražší je,ale taky to neni záležitost na dva roky, že jo ... co ta waeco jak sem házel viri ? jako pokud sis to zkusil a nejsi spokojenje,tak bych jí vrátila a koupila teda tu klasickou, já sem ti to psala, že sice chladí super,ale že je problém s tim ukládáním potravin .)
    TNC
    TNC --- ---
    ATARKA: no.. ja ji prave tedle viken poprve zkusil a nejsem tolik spokojen no... jako chladi super a tak ale co se umisteni tyce tak je to nahovno... ale zase stoji 14 a ne 20... tak fakt nevim no..
    TNC
    TNC --- ---
    ADIK: kazdopadne ta cena je dost vysoka :/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: hele tu klalsickou líp zabuduješ do nábytku nebo pod postel nebo někam, podle mě je to lepší i z pohledu Verči s tim vařením, mě kdyby si pořídil s otevíráním shora, tak bych tě hnala .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam