• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    26.08. Berry aka Dj Tommy Protlack + Dj Ivo na dvorku na Letny…
    [Letná Dvorek]
    rozbalit záhlaví
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    VOPICE: :D
    VOPICE
    VOPICE --- ---
    HONDZIQUE: to vypada na supr mejdan ;)
    P.S. .. Toncka sundej ty vousy.. zacinas vypadat jako Alef :]]
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nekdo telefon na léňu?
    BERRY
    BERRY --- ---
    HONDZIQUE: jééé sem přišel o houpačku
    OPIOPI
    OPIOPI --- ---
    HONDZIQUE: prosím tě, co máš za telefon, dělá moc pěkný fotky!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kdyby chtel nekdo pomoct vylozit zvuk. tak dneska po praci u studny, pripadne muzu i neoho nabrat (jedu z komoran) cca sesta,sedma, jak se dohodnem. dik
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    Bylo to super) nejake foto: https://bit.ly/2ObFIWA
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    My přejeme vše nej z DDR :))))
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    všem oslavencům vše nejlepší!!!! užijte si mejdan;) já budu bohužel jinde...
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    kdo miluje CHB, nevidel Don't Think nebo nebyl vloni na Metronomu, tak tady deset dni stary zaznam z Glastoburry. Je to skvělý !

    Glastonbury 2019 - The Chemical Brothers (FULL SET)
    https://www.youtube.com/watch?v=iXxCHYOXQiU
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    mam nutkani se tu k Povaleci vyjadrit tak, aby se to "objasnilo / zjednodusilo", ale neni to mozny. Navic toho bylo uz tolik řečeno mezi vsemi zucastnenymi hlavne mimo nyx, takze to nechci znovu pitvat a hlavne ne tady. A ne kazde vyjadreni jedince muze znamenat vyjadreni cele crew.
    N_I
    N_I --- ---
    ...uz nikdy si nebudu stezovat na slozitost internich domluv...to slibuju :)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    BERRY: Doufám! :)
    Ještě není co prezentovat. Ale určitě to budem posílat, to jsem s bananem domouvenej
    BERRY
    BERRY --- ---
    RUDA_JAN: bude to mít aspoň stejnou úroveň jako min. ročníky? můžeš sem pls nahodit grafiku návrhu stage?

    jsem zvědavej :)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    pisu jak neandrtalec, ale snad to jde pochopit... :-)

    btw kdyby se chtel nekdo zapojit, i jednotlive, stale je cas. zadny velky zmeny se taky nedejou.
    dramaturgii dal dohromady SAKU, bedny jste vy a vizual ted resime. pojede se ale asi opet projekce na stejnou konstrukci, protoze na zadny novotalie a posuny nekam hrozne dopredu proste nebyl cas a lidi...
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    TNC: okej. ja se branim tvy predesly zprave, ze jsme vas odstrihli a ze vy to nedelate protoze jsme vam nedali penize. tak to neni.

    Pises, ze dohoda mohla byt. To by slo, kdyby byla vule o nejaky se bavit a byly nejaky moznosti. My jsme nestali pred zadnou volbou a na stole nebyly zadny moznosti. Nas tym by opravdu ani nenapadlo cokoliv resit a menit a kdyby byla nejaka moznost, nemeli bychom co resit.

    Nicmene to, ze neni sila a chut, chapeme a vubec nikomu nevycitame, pokud ji nema. Vsichni starnem a uz je normalni nemit na to behat tri dny na stavbe za pakatel a pro radost. V tom jsme se zmenili, ale povalec ne. A za me dikybohu. Jinak by to znamenalo ze je to komercni festival co ho lidi delaj pro prachy.
    TNC
    TNC --- ---
    RUDA_JAN: Cus. Ja jsem rozhodne nemel v planu tu verejne rozjet debatu na toto tema, ale diky za tvou reakci.

    V mych ocich je to mozna o neco zkreslenejsi nez jste si rekli osobne s ostatnima protoze jsem byl dlouho mimo CR a vse vim jen zproztredkovane, ale vystupem meho prispevku je jen nostalgicka vzpominka s mutny povzdech na rozhodnutim vsech zucastnenych (at povalecskych tak kinetickych) na tom, ze to Kinetix bude realizovat uz jen po zvukove strance. Kazdy rok ubyvala cast zapojeni a letos jsme kde jsme. Mozna to tam vidim ale jen ja.

    Chapu ze rozpocet festivalu ani rozhodovani kolem neni jednoducha zalezitos a hlavne v duchu a se zdroji s jakymi se Povalec realizuje, ale je to proste muj mozna trochu naivni a zaujaty pohled na vec, ale je za tim tech 10 let prace. Verim ze tam prostor pro lepsi dohodu spoluprace byl. V mojich ocich to nedopadlo zrovna uspokojive s prihlednutim vyvoje poslednich let. Samotny Bananuv prispevek osobne chapu, ze neni uplnou nahodou a je to i tak trochu jeho nostalgicke ohlednuti se za temi deseti lety Becka a energii do toho vlozenou od uterku/stred az do pondelku a ze to byla vzdy drina dat neco takoveho do kupy. To je ta energie ktera se bez dalsi podpory zacne ztracet a dostala nas zase o neco blize tam kde jsme ted a zase o neco blize do techno duchodu. To je to co me mrzi.

    Me osobne vedomi toho ze to timto rokem tak nejak konci, je smutna realita. Osobne bych byval byl tim hlasem, aby k tomu nedoslo. Nechci to ale nijak a uz ne verejne resit. Rad se nekdy u toho pivka potkam a poslechnu si proc jste to tak timto smerem poslali. Tim myslim vy vsichni. Jak kluci nasi tak vasi.

    Drzim samozrejme palce at se letosni rocnik podari vizualne a posunete to zase o poradny kus dal, stejne jako jsme se snazili sami kazdy rok. My se na to letos projednou podivame z druhe strany.
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    TNC: Musim tu za Povalec zareagovat, protoze tohle je evidentni nedorozumeni.
    Toncku – my nikoho neodstrihli a odstrihavat nechteli. Nedela to ted nekdo jinej levneji a rozhodne v nasem tymu neni nikdo, kdo by byl nadsenej z toho, ze becko uz nestavi kinetix.

    K tem penezum - cim vice slycham "festival si to ted muze dovolit" tim vic roste rozpocet na vsech frontach a tim je to vic a vic risky. Festival se zajel a jezdi tam stabilnich pet tisic lidi. Komercni akce (nejen duchem ale i rozpoctem) to ale rozhodne neni.

    Od vasi party jsme letos ale slyseli prostrednictvim banana v lednu to, ze to delat nechcete, protoze uz na to nemate holt dost sil a chuti. To je vec , ktery my vsichni dobre rozumime. Kazdy rok to resime a kazdy rok odchazi nekdo, kdo uz na to to delat nema dost casu/chuti/sil. Nasi vyhodou je, ze mame celkem dost mladejch lidi, kteri se chteji zapojovat dal. Je to sice vecna prace s predavanim a tymem samotnym, ale stoji nam to za to.

    Nasledne jsme se sesli a dali jeste cas na promyslenou (to bylo kol vasich carodejnic) a nasledne slyseli potvrzeni toho, co pisu vyse s tim, ze jste dokonce i zkusili spocitat, za kolik by to bylo "komercne" aby vas to bavilo a vyvazilo dovolene ap, ale ze to je castka o ktery se nema smysl ani bavit (slova banana, ne moje).

    Mrzi me, ze je tu nejaka pachut, jsem rad, ze jste tam alespon s bednama a tesim se, ze se tam uvidime.
    A samozrejme neni vsem dnum konec a za nas jsme dvere nikdy nezavreli..

    Pokud je chut, pojdme se spis sejit na pivo a neresit to tady na nyxu, z toho nikdy nic dobryho nevzejde.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TNC: dost divny no.. ale tak zase sance pro nekoho jinyho a zmena vid.. ale jasny chapu i ty tvoje pocity
    TNC
    TNC --- ---
    BANANABOY: super. nostalgie... mrzi me ze nas na vsech frontach odstrihli krome zvuku... prijde mi to po tolika letech sprsty.. at je ci neni energie to resit meli kluci proste jen kompenzovat to usili penezi protoze by tim vyjadrili vdecnost za predchozi leta kdy jsme realizaci techto stages pomahali festival budouvat a dostat tam kde je ted. odmenou za to kdyz si to festival uz muze dovolit je ze to bude delat nekdo jiny protoze je to levnejsi.... asi jsem v tomdle hodne naivni. myslel jsem ze existuji principy, slusnost a za ta leta urcite uznani, ktere by to timto smerem nidky neposlali ale asi ne. ve vsech bodech jsem na letosni povalec poprve za 10 let nejmin nalazen :/

    ale s ohlednutim na leta predtim jsem rad za to co jsme dokazali
    TNC
    TNC --- ---
    cus... kdyz by nekdo neco na jihu cech pres vikend tak s Kubou Vomajdou hrajem na jednom mejdanku jihocechu [ OPIDUM ask your friends / partyparty / 12.7.2019 / CR - Jihocesky kraj - 50km od Budějc ] kam nas pozvali znami se kterymi jsme cestovli Zealand. Ke vsemu jsem mel ted narozky tak tam muzem dat vdystak predpivo :) Pokud nekdo bude chtit dorazit tak pak napiste sms a poslu info o lokaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam