• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MISERY: Já doporučuji viskózu, ta se obléká prakticky sama, nemačká se, dá se složit do maličké ruličky a rychle schne :o) Akurát může trochu klouzat (i ty nezkouzavé než si člověk zvykne)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: vetsinou se doporucuje nejaka neklouzava viskoza. Takze neco trochu pevnejsiho
    MISERY
    MISERY --- ---
    No takze jaky sari byste mi doporucili pro zacatek, abych se to naucila zamotat s co nejmensimi obtizemi? Viskozu? :)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Kdyz jsem zacala se sari, tak to bylo ze jsem mela strasne malo penez, takze jsem byla aspon dvakrat v DATA centru okukovat a zkouset ruzna sari a Verunka mi vsechno ukazala vysvetlila (uz tehda byla strasne mila:)) ) a na potreti jsem si sla koupit to svoje jedno sari na maturak :)) Pote jsem ho i zneuzila na seminarku do Dejin umeni co jsem delala na tema "jak se zamotat do sari" :)
    A dodnes si mnohem radeji zajdu do Gangy (ale i jinam :) nez abych kupovala zajice v pytli ;). Nejsvic mne to cvrklo, kdyz jsem si koupila svoje modre polosari, pak jsem ho nasla na webu sari.cz a uvedomila jsem si, ze mne vubec nezaujalo, tudiz bych si ho vubec nevybrala a naopak, kdyz jsem se nechala vyfotit v mem prevazne cervenem polosari, tak jsem si rikala "fiiiha, to je barvy"... tos podle mne neni nad to si sari nejen ochmatat, ale i o tom padnout si do oka :) = dat si ho na sebe a zjistit jestli jooo nebo ne.
    A tudle, kdyz jsem si kupovala vlnene, tak jsem zasla do Govindy, zamluvila si ho, a pak jsem si rikala "ale vzdyt sis ho ani nevyzkousela a vubec nevis jak je dlouhe!" :)) (nutno rici, ze jsem byla v casove tisni ;) ) Takze nez jsem si ho koupila, tak jsem si ho pekne zkusila :)))
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    MAHAMAJA: :DDD já ještě novou bavlnku neměla (jednu mám od kamarádky a druhou z druhé ruky), ale v Ga jsem měla cukáni zkusit postavit sárí do kouta, jestli bude stát:DDD
    MAHAMAJA
    MAHAMAJA --- ---
    Já jsem si prostě bez jakýchkoliv zkušeností objednala sárí z Ga a bylo vymalováno. Motat jsem se taky učila sama a že to s naškrobenou bavlnou nebylo nejjednodušší. XD
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Nevim no, rikal mi to chlap, to mozna o necem vypovida (u nas by asi taky chlap nevedel, kolik stoji napriklad podprsenka, pokud ji nahodou nekupoval) :)
    Ale urcite si nejaky nejdriv koupim tady a vyzkousim, ktery barvy mi slusej a ktery ne a pak mu treba reknu, at mi nejaky posle...prave ze tam maj hrozne levny i takovy ty obycejnejsi sari, jak pise Shahlah, takze kdyz mu reknu, at mi tam vybere nejakych deset kousku po 3 - 10ti dolarech, urcite na nejake, co mi bude sluset, natrefi :-)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    TRAMIN: Za indickou cenu se to dá risknout, při nejhorším se z něj dá něco ušit. Pokud má slečna možnost si sárí (obecně) vyzkoušet, aby viděla, jak v něm bude vypadat, tak je to asi lepší, ale podle mě snad sárí jako takové nemůže nikomu vyloženě neslušet :o)
    Ano, koupila jsem si sárí, aniž bych věděla, jak v něčem takovém budu vypadat :o)
    CNV
    CNV --- ---
    Já jsem si koupila první sárí naslepo, aniž bych věděla, jak v něm vypadám :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SHAHLAH: ja jsem myslela,jestli vubec chce NEJAKE sari ;)

    ty sis koupila sari aniz bys vedela jak v nem vypadas? obecne v sari,ne v tom urcitem
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    TRAMIN: Ale dá, já si první sárí taky kupovala bez zkoušení ;o) Nehledě na to, že když člověk např. nakupuje přes eshop (ať už český nebo zahraniční), tak si sárí taky nemůže vyzkoušet... Plus si slečna nemusí hned nechat poslat sárí za 70 dolarů, v Indoš jsem potkala i sárí tak za 3 dolary :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PERTAKOIN: tak zase nevi jestli se ji bude sari libit obecne ;) myslim si,ze bez jedineho vyzkouseni se kupovat neda. A uz vubec ne prvni sari.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MISERY: Souhlasím s PERTAKOIN a kdyby se náhodou stalo, že by ti ono sárí opravdu nesedlo, tak se vždycky dá prodat :o) Jinak kusově nakupovat v Indii je samozřejmě o dost levnější (kor když člověk umí smlouvat) včetně poštovného, protože 1 sárí tolik neváží, neplatí se clo apod.
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    MISERY: podle mne stačí, když víš, jaké Ti sluší barvy, případně jak výrazný vzorek chceš a jinak Ti snad nemůže neslušet :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: mozna se radeji zastav v Ganze a vyzkousej si nekolik sari a uvidis.
    A co se tyka ceny sari...Problemu s nakupovanim v Indii je docela hodne. Pocinaje tim,ze te pri prvni prilezitosti podvedou az k tomu,ze nakoupit,zabalit, poslat a prodavat v CR taky neco stoji. A never tomu,ze tohle sari stoji 1500,-
    Podivej se na jakykoliv indicky web kde se prodavaji sari. To co posilas jsem nafotila ja a je to opravdu tezke hedvabi vysivane do nejmensich detailu.
    Pokud zadne sari nemas a tudiz v nem neumis existovat,bylo by skoda "vyhodit" 70 dolaru,ne?
    Radi te v Ganze uvidime. A na zacatku brezna bude nove zbozi
    MISERY
    MISERY --- ---
    Juuu ahoj, jsem se nejak zakoukala do sari, zatim zadny nemam, ale docela jsem na to nazhavena, jenom skoda, ze je ted zima, ze to bych umrzla (navic ja - zmrzlina, ktera se klepe i v perovy bunde).
    Ale mam kamarada v Indii a ten treba rikal, ze tohle sari http://www.sari.cz/zobraz.php?id_s=2977 ktery tady stoji skoro 15k, tak tam by se dalo koupit za cca 70 dolaru. Tak nevim, jestli ho mam "zneuzit" a nechat si sari poslat a riskovat to, ze mi nebude sluset a nebo si nejprve koupit nejaka sari u nas a az budu vedet, jake sari mi slusi, tak potom ho zneuzit :-)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Nevíte někdo, do kolika je dneska Ganga otevřená?
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    no, holky, dekuji MOC:-)
    RAILA
    RAILA --- ---
    HAVRAN_PIRKO: Máš nádherné dítě:)Jednou bude lámat jedno dívčí srdce za druhým a ani o tom chudák nebude vědět:))
    MAGRATKA
    MAGRATKA --- ---
    HAVRAN_PIRKO: Ježíši, ten je krásnej ! :-)))
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    HELGLU: Jaké DVD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam