• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    MISERY
    MISERY --- ---
    CNV: urcite, ale az do pulnoci hniju v praci, takze bud hodne pozde v noci, nebo az zitra (jestli to stihnu), ale budu se snazit :-)
    CNV
    CNV --- ---
    MISERY: A bude ta fotka?
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Urcite, ale nejspis jeste driv, protoze potrebuju nejake doplnky :-) A taky mozna si jeste vyzkouset par sari, dokavad tam neni tak narvano (to mi bylo doporuceno), abych si vyzkousela, jake barvy mi slusi a jakou bych mela dalsi predstavu o sari. Co se mi opravdu moc libilo, byl pristup pani prodavajici, pekne mi to vysvetlila, jak se to uvazuje, vybrala mi i dalsi pekna sari na vyzkouseni (nakonec jsem si vlastne vzala jedno z tech, ktere mi vybrala ona) a vubec to bylo moc fajn odpoledne, kdybych nemusela do prace, byla bych tam urcite dele :-)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: gratulace.
    stav se v pulce brezna,budou novinky
    MISERY
    MISERY --- ---
    MAAAAAM HO! :-)
    A bylo to moc fajn, akorat mne mrzi, ze jsem musela pak rychle bezet do prace (a stejne jsem prisla o 20 minut pozdejc), ale i tak jsem si vyzkousela 4 sari (a vsechny mi slusely a ja se musela rozhodnout pro jedno!!!), ale nejspis s tim, ze jeste jedno zakoupim posleze :D (ale urcite jich bude casem vic) Akorat prave uz jsem nestihla vyzkouset nejake doplnky, ale tak alespon mam duvod jit se tam brzy zase podivat :-P Az budu doma, tak se kdyztak zkusim vyfotit a ukazu se vam :) A neni to zas tak tezke to oblikani, docela mi to slo, na to, jaky jsem normalne nemehlo. Chichichi. Mam sari. Jupiiii.... :D si me nevsimejte, ja jsem uplne strelena...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: v tom pripade preji hezky kulturni zazitek ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    jee a ja se asi dneska pujdu podivat do Gangy :P
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    KLAIR: pokud košilemi myslíš dámské halenky, tak padnoucí a vcelku velký výběr i pro nás prsatky mají v Marks & Spencer
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    OLEJOVKA: já sárí nenosím :-) jen to tu obdivuju... zastrkávání do spodnice se mně netýká. tílka nosím zásadně pod košili, protože mám moc velká prsa na to, aby mi ta košile padla. Mám tedy kontrastní tílko a zapnuté jen dva knoflíčky
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    KLAIR: tílko jsem si naposled kupovala pánské, mohu jen doporučit, krom toho, že jsou za polovic, jsou dost dlouhá např. na zastrkání do spodnice a fakt pohodlná :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: ale mají možnost lehčích materiálů... a ta výhoda, že nemusí řešit střih...

    MURRIEL: jojo, odtamtud mám celkem slušné kalhoty, říkám si, že to je asi kvůl podobnosti českých a anglických zadků, nebo nevím :o)
    a C&A mají v řadě Clockhouse zase slušné svršky... mám od nich pár svetrů a drží barvu i tvar...

    jen mě tak napadlo, jestli už tu nezklouzáváme mimo téma a se strachem čekám, že nás někdo pošle k šípku :o)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MURRIEL: Ano, marks & spencer - košile, mikiny!
    C@A - džíny
    H&M - tílka pod košile
    Camaieu - trička (velký výstřih, krásné odstíny modré)
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: Já chodím do Marks and Spencer, když mají výprodeje a oblečení mají i ve větších velikostech a nevypadá jako povlak na peřinu a všechno je pohodlné.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Tak já nenosím ani kostým, vyjde to nastejno. U obleku ej problém hlavně v létě, někdo nedomyslel, že bývá vedro.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: jo? mi přijde celkem pohodlný... v čem je nepohodlný?

    SHAHLAH: no a já mám na sebe problém takové věci sehnat, protože u velikostí od 40 výš vypadá všechno jako povlak na peřinu
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: To je pravda, já holt hodnotím to, co mám v šatníku, což je většinou pohodlné i funkční oblečení, ale to bude tím, že nekupuji žádné "in" věci a při výběru na prvním místě řeším právě funkčnost a pohodlnost :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Až na pánský oblek, tam je to zase poměrně hodně nedomyšleno.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHAHLAH: nevím jak Tramin, ale mě jde hlavně o princip, tedy, že chlapsé oblečení je hlavně pohodlné a funkční a až pak se řeší zda je momentálně "in"... kdežto u ženského je to občas naopak, nějaký návrhář vymyslí, co je "in", ostatní to zkopírujou a pak to na sebe soukaj ženský bez rozmyslu a ohledu na okolnosti...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    TRAMIN: Mě v tomhle poznamenalo to, že jsem studovala v Liberci, lidi tam chodili pěkně oblečení, ale hodně sportovně, naučila jsem se to a teď už mě nikdo do úzké sukně a halenky nedostane.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: Já vám nevím, já se v bundě na snowb. na normální nošení necítím pohodlně, připadám si jako sněhulák :oD Tu prostě leda na snowboard :o)
    A k chlapskému oblečení vs. žneskému obecně, to záleží...já nosím převážně vyloženě ženské oblečení a vše vybírám tak, aby mi v tom bylo co pohodlně (i když se v mém šatníku najdou i vyjímky) a v nabídce chlapského oblečení mi chybí dlouhá sukně (alespoň většinou), což považuji za zákla pohodlí :o) Ale zase je pravda, že třebas na fufájku nedám dopustit, ta je pohodlná neskutečně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam