• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Holky, moc prosím, máma řeší sárí cache a poprosila mne o vyhledání dvou informací... Můžete mi prosím pomoct?

    Já nevím, kde to hledat :(
    http://2.bp.blogspot.com/_4ePTWhu3J64/ScO7FaOrLeI/AAAAAAAAPtU/nN6o-1InOUc/s400/Aishwarya_&_Madhuri_dola_re_dola.24420519_std.jpg kdy byl natočen tenhle film?

    Co to je za ženskou uprostřed téhle fotky? http://img.geocaching.com/cache/5696182e-92f1-40dc-a3fa-63d7918dc429.jpg

    Jinak už má mamka všechno...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    VRABCAK: Něco podobného měla na prodej Rena loni na vánočním bazaru, nevím ale jestli má další....
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VRABCAK: Co třeba http://www.saffanah-shop.cz/ nebo http://www.persepolis-orient.com/ ...... vím, že tam mají kuchi šperky, za rozumnou cenu, a možná se tam občas najdou i oděvy, hlavně na persepolis.
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    VRABCAK: To vypadá jako turkmenské a kuchi šperky, podívej se na tu naila.cz, paní je celkem vstřícná a komunikativní, mohlo by se dát domluvit i na nějaké objednávce. Nějaký náhrdelník mám i z Le Patia, ale tam je to spíš výjimka. Jinak protože můj tip na jeden obchod v Istanbulu asi nevyužiješ, tak bych to viděla hlavně na ebay.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VRABCAK: mno, težko těžko...vím, že oblečení atd. podobného stylu koupila kamarádka kdesi na festu u stánku os. Berkat (Inbáze)..
    CNV
    CNV --- ---
    A pravé arabské parfémy zde: Parfémy Exclusive :)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    VRABCAK: Tak tak, záleží co hledáš, na koření a podobně je ideální obchod v Myslíkově, jestli si dobře pamatuju, tak ho mají Libanonci... Ale nepamatuju si jestli mají i nějaký věci mimo jídlo, ale možná se s nima dá domluvit něco přivézt, jestli hledáš něco konkrétního.
    Třeba zajímavé šperky vozí Naila, úžasné věci včetně nábytku se dají objevit v Le Patio a nějaké zajímavé kontakty a tipy by mohli mít lidé okolo Karavanseráje.
    Upřesni dotaz, třeba si vzpomenu ještě na něco dalšího :)
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    VRABCAK: Ja by som povedala, ze zalezi na tom, co zhanas... niektore veci totiz mozes objavit v na absolutne neuveritelnych miestach :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    VRABCAK: posilala jsem ti uz odpoved na Orientalnich tancich. Zalezi co hledas. Pokud by ti vyhovovala Indie, tak zminovana GANGA. pokud potrebujes jiny stat, tak nevim.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SELLIGAN: posláno znovu
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    nemam, nic mi prave neprislo, tak jsem se tim nezabyvala.-...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SELLIGAN: měla bys mít e-mail s instrukcemi... jestli jsi ho ztratila, pošlu ti ho znovu... tak se koukni a dej vědět :o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    AD sari besidka - Lucko, jak zjistim co jsem si vsechno objednala a co mam zaplatit?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    btw, kdo chce, muze prespat i u nas v Beroune
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    DALEEN: Navíc s majitelkou na mateřské :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    UHLIK: Však já to chápu, proto taky po každé zásilce je minimálně jedna sobota otevřená. Beru, že dostat se do Prahy v daný termín může být problém. Ono se ale Ganga musí brát jako samostatná jednotka, na sáríholičkách nezávislá :)
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    DALEEN: Ale ano, beriem... urcite nemam pocit, ze by sme Gangu zneuzivali (ci by sa nechala). Ganga nema taku konkurenciu aby sme sa mohli otocit na pate a isli nakupovat inde. Na druhej strane by si mohla pochopit nas mimoprazske- my sa do Gangy nedostaneme, kedy nas napadne. Pre mna je to cca 1200 km a 16hod. vo vlaku. Tak nech sa nikto nehneva, ze ked sa robi taka vynimocna akcia ako 2-denny workshop tak som zvedava, ci nebude otvorene... To ale neznamena, ze nechapem Nailah :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Možná by bylo dobré nezapomínat, že Ganga je pořád normální obchod s otvírací dobou. Ono otevřít v sobotu se musí vyplatit, takže nějaké "jen tak na pět minut tam kouknem" je jaksi nereálné, protože to nepokryje náklady na člověka, který tam musí být. Myslím, že Ganga víc než kterýkoliv jiný obchod vychází zákazníkům vstříc, ale nesmí se toho zneužívat :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    UHLIK: a pres net se ti zadna nelibi? Ze bych ti ji nejak poslala po holkach.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    UHLIK: Pokud by to nešlo, tak se kdyžtak můžeme domluvit a můžu ti někdy před besídkou pro paranthu skočit a na besídce ti ji předat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam