• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Tohle strasne moc chci
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    netradicni doplnek
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: jo, jsi nejlepší, nejúžasnější, byla jsi všude nejmíň dvakrát, jsi duchovně na úrovni.... takže se s námi, holotou primitivní nezdržuj a nech nás tu hnít v naší zaprděnosti.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZUZKAOU: na tohle jsem chtela odpovidat ;) jejda ja se dneska snad netrefim nikde ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZUZKAOU: na tom spodnim je krasne videt efekt dvoubarevneho tkani. Ze stejny kus latky dole vypada cerveny a nahore zlaty.
    Mam je rada, akorat se tezko foti. A bude dost pevne, podle uvazu a skladu. Luxus
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    doporučila bych přesunout debatu sem: [ Sari chat pro ukecane sariholicky ]

    Toto je odborná diskuze.

    JASNOVIDKALIVIA: ano, už si na toto téma přeci píšeme už od rána e-maily, netřeba to samé album řešit znovu tady v klubu.

    A ano, album se sáríčkama na prodej aktualizuju, prodané kousky mažu.
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    To je nadherne,krasne sari :)a to dizajnerske je uzastne ,uplna krasa tie doplnky,hotova princezna :) ak mas aj nejake svoje fotky zuzkaou preposli link,rada sa pozriem.predpokladam ze si tu rovnako ako ja s http://sari.unas.cz/index.php?sari=galerie ,kde mam svoje fotky v sari ako azazet a som tam uz pekne dlhy cas :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak nějaké designerské
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    tolerancia je to prve co by sisa zuzkaou mala naucit lebo ja tu niesom koli kokurencii ani nicomu podobnemu,nechapem,aky mas dovod ... v indii zije vela ludi a tolerancia je tim prvym ako mozu spolunazivat,hinduizmus je tou najbenevolentnejsou kulturou.urcite ti odporucam tam ist,je to nadhera :) sari uvidis na kazdom rohu,vela pestrych farieb,vela usmievavych tvary :) snad tito obmakci srdce aby si sa usmievala aj ty ;) lebo ja som ty a ty si ja.sme clovek.rovnaky.a zijeme na rovnakej zemi.takze ta milujem a akceptujem presne taku aka si:) bud pozdravena :) posielam ti lasku;)
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    az sa ukludnis a rozdychas to, tak sa mozme bavit o tom na co tu je a to je diskuzia o sari,to jeto jedine co ma zaujima,ty to niesi :(((
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    no mne ano ,ale tebe zjavne nie...ja nemam zaujem tu rozpisovat kto je aky,lebo nesudim.a nebudem to robit.
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    a kto si ty ze ma sudis???
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: ona i taková pokora je ceněná, možná i ty by ses mohla zamyslet, jestli skutečně jdeš po cestě, nebo se jen rozhlížíš na křižovatce
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=A03cWySiMlg&feature=player_embedded ,citim ze potrebujete povzbudit :) odporucam ako milovat svoj zivot ;)

    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    nuz,ziadna socha budhu nieje zamracena :)) mate sa co ucit ,kazdy odraz vlastneho vyzarovania sa ukazuje na tvari,aure,ci aj v style pisma,stat sa blaznom je prva cesta tarotu. ja sa stale usmievam a nikdy mi to nesposobilo skodu,prave naopak , v tomto pochmurnom svete kde ludia trpia mnohymi problemami ,smiech je najsilnejsim liekom;)
    Mne dnes prisla zasielka Henny s indie :) pomalovala by som cely svet,to moj maly vytvor :)
    inak u nas zajtra 28.3 od 18:30 na hlboka 4,bratislava meditacia pre zaciatocnikov na prebudenie kundaliny http://www.sahadzajoga.sk/Kurzy_meditacie.html cmuuuuk ;)))

    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: i smích má své místo a okamžiky, kdy může působit špatně, jak jistě sama uznáš... když člověk dozraje do určité životní zkušenosti ví, že někdy je lepší mlčet, než říct něco, čím kazí náladu sobě a ponouká k tomu, třeba nevědouc, i ostatní...
    to by sis měla udělat výlet k nám, v Českých zemích je už sárí takřka nuda :o) před pár lety jsme působily jako exotky a škatulkovaly nás k sektám nebo pochybným živlům a teď se pomalu ani na ulici neohlédnou... asi to dělá velkoměsto, v Praze je čím dál liberálnější prostředí, což je super... dokonce jsem už potkala i slečnu v hidžábu s kamarádkou v evropské uniformě džíny-triko :o) nikdo se nekřižoval ani nekomentoval pohledem...
    globalizace je v něčem krokem vpřed, lidi si na sebe více zvykají a učí se soužít různé kultury mezi sebou...
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    OLEJOVKA: ahoj ;) niesom nahnevana ja sa na to len smejem :) az dozreje clovek do duchovnej urovne uz sa len smeje:) smeje sa stale :) pracujem v oblasti parapsychologie uz 15 rokov ;) K sari som sa dostala pred 7 rokmi,a to priamo v indii.Precestovala som thajsko,kambodzu,bangladez a indiu ktoru som si zamilovala na prvy pohlad.Chvilu trvalo kym som si to dokazla obliect.V azii som bola vela krat a dlhe mesiace,tam ma to aj naucili obliekat,nosim sari 5 rokov aktivne a nikdy som nepoznala ludi podobneho zaujmu,zmenilo sato na poslednom ezoterickom veltrhu v bratislave kedy som poprvy krat uvidela zeny v sari a hned som zacala patrat ;) nedavno na http://www.facebook.com/groups/155744724461569/ som spoznala ze existuju ludia ktory indicku kulturu miluju :) robi mi to velku radost. ja som mala aj svoju svadbu v indii :) Moj manzel je slovak ,a od kedy bol v indii stale nosi indicke oblecenie.. to su vazne pohlady na ulici tu v bratislave ;) ale robi mi takuuuu radost ;) Ja nosim sari hlavne do prace.Satnik sa rozrasta,mam iba 34sari,2 kolopolo,8salwarov a ku vsetkemu doplnky,tomu hovorim saroholicka ....uz som zavisla:)Pevne verim ze tu v bratislave sa tiez uskutocny zraz sarohiliciek,ked uz nic ine dufam ze niektore s vas uvidim na http://www.liptov-orient-festival.sk/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam