• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    DIABOLUS: raw silk podle mojí zkušenosti (minimálně v podání utsavu) je umělina. dvě taková mám a třetí ode mě máš ty (to zelenooranžové)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    OLEJOVKA: že! už se v tom vidim :) a je prý Raw Silk...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    DIABOLUS: uuuuu, luxus!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Děvčata! Puntíčkovaný sárí! chci! :) http://goodbells.com/images/detailed/22/R6P356.jpg
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRAMIN: dík. Možná by to zasloužilo i na nástěnku.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Takze telefon je 602 524 376 a je to Krejcovstvi a upravna odevu. webovky http://usantosky.cz/index.htm
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DOBYTEK: tak to je ta lepsi varianta.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRAMIN: já jsem naopak byla už dvakrát překvapená, že došlé sárí vypadalo lépe, než na fotce :)

    mě zatím jedno čoli zmršili, ale náhrada je v pořádku, druhé mi sedlo perfektně, chce to určitou opatrnost a nevolit náročné střihy, límce apod., což jsem si neuvědomila, to bez zkoušení asi nejde.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DOBYTEK: a rozdil na fotce zahranicniho webu (ktery pouziva retuse atd) v oblasti levnejsich sari znatelny neni? Ja to nemuzu posoudit, protoze po tolika letech koukani na fotky a osahavani to proste poznam a rozdil nevidim.

    Co se tyce siti choli. Mela bych tady stale kontakt na www.usantosky.cz kde stoji choli s podsivkou 490,- A uz vi jak na to. Osobni zkusenost nemam, ale po mnoha zmrsenych choli primo z Indie uz bych to asi i riskla.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DALEEN: to nezpochybňuji, on už to byl stejně spíše detail, po shlédnutí kvality látky toho konkrétního sárí.

    Nicméně je to jeden z důvodů, proč volím radši zahraniční eshopy, kde je tahle služba obvykle v ceně, stejně jako varianta ušití čoli z látky ladící k sárí za pár dolarů, nebo dodávka odpovídající látky zahrnutá v ceně sárí, pro mě, jako pro zákazníka, je to výrazně pohodlnější.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DOBYTEK: Tak olemování okrajů a podšívání lemů jsou služby na které se v indii najímá krejčí, sárí se takto upravené nedá koupit a ne každému podšití lemu vyhovuje.
    Otázku osobního vkusu chápu, každý má jiné preference.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DALEEN: Poměr cena výkon mi nevyhovuje, a to i pokud beru v úvahu clo apod. Sárí, které se mi zdálo na webu docela pěkné, i když trochu dražší, vypadalo v reálu hrozně, k tomu navíc neolemovaný roztřepený okraj, mám pocit, že ani nebyl podšitý spodní lem. A pak má také Ganga velmi omezený výběr, ale to samozřejmě může být otázka mého osobního vkusu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DOBYTEK: Co přesně ti nevyhovuje na nabídce Gangy?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PSYKICK: Já jsem měla původně stejný plán, ale nabídka Gangy a chování prodavačky v obchodě na Koněvově mě nakonec přesvědčily zkusit radši zahraniční obchod, a vyšlo to. Teď už na utsavfahion kupuji třetí sárí a jsem spokojená. No uvidíš sama, třeba budeš spokojená s českými obchody, já nebyla :)
    PSYKICK
    PSYKICK --- ---
    AMORFITA: To je taky dobrej nápad, poohlídnout se přímo tam po něčem.
    Taky jsem přemýšlela zda dát oba festy, v obytným autě s několika dny válení se někde u moře, nakonec to rozetl zaměstnavatel, nedá mi dostatek volna... tak to stačí akorát na to jet na boom a zpět a někde se zastavit u moře.
    Měj se krásně a užij si festival jeden nebo druhej, a nebo oba :-D
    PSYKICK
    PSYKICK --- ---
    DOBYTEK: díky za referenci:-) Ale budu asi střízlivější a dle rady Daleen pujdu sáríčka okouknout do obchodu, popovídat s prodávající a případně pořídit nějaké obyčejnější za rozumnou cenu, než jít do toho po hlavě a shánět něco ze zahraničí.
    AMORFITA
    AMORFITA --- ---
    PSYKICK: aha, škoda :) my možná letos taky vyrazíme..ale chcem i na Ozoru, takže ještě musíme rozmyslet jestli se nám chce přejíždět narychlo. Každopádně na podobných akcích kolikrát i prodávají nádherné sukýnky ze sárí. Vloni jsem na ozoře udělala chybu že jsem si jednu nekoupila a když jsem pro ni šla, tak už tam ti lidi nebyli... tak se měj krásně, ať to vyjde a boom ;)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PSYKICK: já mám zkušenost velmi dobrou, jsou ochotní, posílají v neoznačené krabici, ceny velmi dobré, nadto se vždy dá na webu najít slevový kupon.
    Akorát na šití čoli doporučuji poslat jim něco, co ti padne. Na druhou stranu mě jedno čoli zmršili a bez keců na vlastní náklady poslali nové. Jo a tedy radši platím přes paypal.
    PSYKICK
    PSYKICK --- ---
    DALEEN: jj. Už na to koukám :-( To riskovat nebudu. Asi opravdu zajdu osobně v Praze do prodejny a uvidim...
    Díky!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PSYKICK: Doporučuju pročíst tyhle reference http://sari.unas.cz/index.php?sari=zkusenosti pokud si dobře pamatuju je tam zrovna na Utsav pár dost hanlivých.
    Pokud se sárí nemáš zkušenosti doporučovala bych ti český obchod, nejlépe si osobně zajít na prodejnu v Praze nebo v Brně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam