• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMABridge - kde hrajete, jak hrát online, systémy atd.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem dosala chut na bridge a halajsem na BridgeBase.... koho tam mohu potkat? jem tam jako Cantarella
    KATCH
    KATCH --- ---
    ROUMEN: joo, to si jeste pamatuju :D jen mi na tom vadilo, ze nekterej stych je cenej, jinej ne a ten system licitace, vetsinou jsem se dostavala do situace, ze jsem byla nucena rikat neco, cemu jsem neverila, ze to uhraju, protoze jinak by se to nehralo, proste zlatej bridz
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: Je to skoro jako bridge, ale jen ve trech. Akorat se misto drazba rika licitace a hraje se to jen 32 mariasovejma kartama :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    ROUMEN: aha, ja marias nikdy nehrala, teda jednou a nebavilo me to.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: To je klasicka mariasnicka hlaska, kdyz nekdo dlouho vaha s vynosem: "Tak uz jednu vynes a rekni ze ti vypadla"
    KATCH
    KATCH --- ---
    ale musim pochlubit, vcera se mi povedlo vydrazit a pak uhrat velkej slam, teda ona to nebyla az tak moje zasluha, bez pana profesora bych to nikdy nevydrazila, ale neudelala jsem pak chybu v sehravce, nadhera, historicky uspech :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    :))
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: no to ja jsem se taky stydela, ale muj partner vzdycky rika, hraj, kdyztak reknes, ze ti to vypadlo :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: ja bych se stydela ze mu to kazim:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: na nyxu ne, ja hraju v bridzovem klubu, kde je vetsina lidi o dooost starsich nez ja, coz samozrejme neubira na zabave, jen ze na nyxu nebudou
    ma to samozrejme sve vyhody, je vyborny mit za partnera nekoho s 30 lety zkusenosti, to se to pak hraje :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    vyborne znas nekoho z nyxu kdo taky hraje? nazen je sem a domluvime se:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: u me spis online, v realu je to samozrejme lepsi, ale ja nejsem ten prazak a pochybuju o tom, ze budu jezdit hrat bridz do Prahy, ale pokud by to bylo dobre nacasovane, jsem tam stejne skoro kazdej tyden, tak by se to dalo spojit :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: kdyby se sesli lidi mohli bysme si zahrat.. at uz online nebo se sejit..
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: jsem pro, ale o bridzi se neda podle me moc mluvit, ci psat, ten se musi hrat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: je ten nejlepsi cas to zase rozjet:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    jsem si ani nevsimla, ze je tu polochciply klub me nejoblibenejsi hry :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    FRONEMA: ja klidne... ale neumim hrat:D ale moc rad bych se naucil... kdyz jsem se o to snazil, tak jsem narazil na hodne variant a ja nevedel, ktera se hraje "oficialne" (resp: ktera je oblibena) a tak jsem se na to vykaslal:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    audtkonám tiše chcíplo....

áte nekdo stále zájem o bridz setkání?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Ve stredu odjizdim na prodlouzeny vikend a doufam ze si ho uziju :-)
    Me bridzove ja je smutne, me eroticke ja se nemuze dockat :-)
    Myslim ze prazdniny bodou pro setkani problem :-( Tedy tak nejak predpokladm ze by jsme se setkali v Praze. Jinak jsem k zastizeni obcas v Budejcich nebo v Plzni.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    No jo, to jsou vlastně ty svátky... jak dělám na směny, tak mi tohle nějak nedochází. To budou asi všichni ve Varech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam