MADIETTA: pokud je plán dělat skříně na míru, tak bych doporučila využít místo v rohu nad dveřmi, udělala jsem si takhle v pracovně polici na větší věci, které nepoužívám pravidelně nebo se tam daj dávat věci po starším, do kterých mladší nedorostl. mně to udělalo skoro 2m3 úložiště a pokoj nepůsobí přecpaně.
v konceptu mi chybí oddělení polic, nástěnky nebo nečeho co by si každé dítě mohlo tunit podle sebe. Netuším jakou mají kluci povahu, ale předem oddělené plochy změnší rizika konfliktů :)
viděla jsem krásné řešení pokoje pro dvě slečny v nějakém časopisu, kdy podél stěny v jednom kuse byly takově jako "lože", úložný prostor pod postelemi, v prostoru mezi postelemi skříň a před postelí zatahovací závěs, že si každá mohla udělat intimčo. Kolem celé postele ze 3 stran polstrování - pro případné návštěvy to posloužilo jako gauč a polce od stropu do výšky cca 1,5 metru na hračky, poklady, přpadnětřeba aktuálně nošené oblečení. Na druhé straně pokoje byly psací stoly a jinak místo na hraní. Zkusím to někde najít - taky to bylo v malém prostoru.