• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    BIE: ked mne je ho fakt luto;(
    mna zivot naucil ocenit viac ludi co k vam mozu byt navonok zli a necitlivi, ale naozaj vam neublizuju, ako ludi, co maju na jazyku med a v sdci jed, jak sa hovori.
    BIE
    BIE --- ---
    KORINKA: ;) teda
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    QUANTI: jasne, je tazke si predstavit co taka komplikovana postava asi bude robit potom, ako je vojna vyhrata, no tak ju odkraglujeme, nech je pokoj a veci su jednoduchsie??;)))

Snape bol velmi inteligentny, velmi vzdelany a velmi schopny carodejnik, vedel milovat az za hrob, vedel dodrzat slovo, aj ked mu to slo velmi proti srsti a musel pritom nasadit vlastny zivot. Bol dobry ucitel (z hladiska odovzdanych vedomosti) a dokazal ojebabravat Voldemorta az do poslednej chvile. Zomrel, lebo Voldy si o sebe myslel, aky je uzasne mudry a pritom sa sekol. Snapa je sakramentska skoda.

su ludia, ktori su z nejakych svojich dovodov neskutocne neznesitelni, ale to neznamena, ze by sme si ich nemali vazit pre ine ich kladne vlastnosti. fklude to mohol prezit a fklude dalej ucit na hogwarts, aj ked by mu stale polka ludi neverila, ze bol na tej spravnej strane, co by zvladol v pohode, bo mu neverili ani predtym. svet by sa nezrutil, keby sa z toho zranenia snape nejak vylizal. mozno by konecne jeho zivot nemusel obsahovat nejakeho pottera.

jasne ze je v zaujme zapletky dobre, ze harrymu odovzdal tie svoje spomienky, ale aj keby to potom nejakou zahadou prezil, nic by sa nezmenilo - harry by proste o nom a lily vedel a mlcal by o tom pred snejpom jak keby sa nic nestalo a snejp by to sam stopro nespomenul. tazko by si padli do naruce, ti by sa obisli milovymi krokmi. ved ja po nich nechcem aby si sadli nad tri litre firewhisky, vysoplili sa jeden druhemu do rukava a snejp aby bol naraz mily a zlaty a harry pozornejsi v sudeni ludi;)) stacilo by mi, keby snejpov zivot bol k nemu raz trosku fer a dal mu za to vsetko co urobil este jednu sancu.

ale mozno tam kdesi na druhej strane severus stretol lily a nejak si to spolu vyriesili, takze odpociva v pokoji.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    LORD_SHAPER: Ale nechtel vubec umrit. Dyt se ho snazil presvedcit, aby ho pustil na bojiste, aby to harrymu nejak vyslepicil - zaziva. Coz byl i duvod, proc se ptal McGonnagalky jestli tam ma Pottera, ale chapal, ze se s nim nebude chtit nikdo bavit.
    LORD_SHAPER: Tezko kdyz uz je reditel :) A navic furt fungoval ten Voldyho jinx - 1 rok pro DA.
    ANGUA: Tady nejde o cely svet, ale o Snapeuv svet. Ale uplne nahodou se i ten po Lilyine smrti toci kolem Harryho.
    ANGUA: Zase na druhou stranu (i z toho ze posledni slovo neni jizva) je videt, ze ac JRK tvrdila, ze ma konec vymysleny uz od zacatku, tak si stale nebyla jeste behem psani 7 jista jestli Harry chcipne definitivne (jako Frodo) nebo jestli prezije.
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANGUA: Pravdu dis. Kdyz nevite, kam dal, tak tam vrazte klise a tvarte se, ze je to archetyp ;)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    SATAI: ne to je osud spisovatelu, kteří nevi co dal
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANGUA: Pouzij silu, Luku. Nebo hulku Harry...
    Tohle uz je osud moudrych kouzelniku-mentoru, spisovatel je zabije a oni se mu vrati oknem...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    takovy laciny
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no to jak umre, teda vlastne neumre a povida si s bruimbalem.. a pak se probudi .. ja nevim, to mi rposte na rowlingovou prislod ost slaby
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    Zmijozel si cení ctižádostivých kouzelníků,kteří se nezastaví před ničím,aby dosáhli svých vysokých cílů
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mozna teda spis vychytrali ;) ale stejne...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMM: pro chytrakyje havraspar :)
    slytherin sou dobry kouzelnicky vlastnosti ne ? a videl si ze ten debil dokazal vycarovat nakej ten ohen co znicil ten diadem :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADAMM: nevim, jestli byl o inteligenci - spis o odhodlani a dosahovani svych cilu. Havraspar je o inteligenci...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    to mě teda sralo od začátku, jak je to rozhozené - a propos, pokud měl být slytherin pro chytráky, tak co tam dělali kreatury a la crabbe a goyle? nemám rád skauty a tak mi to "slytherin = chytří = zlí" lezlo na nervy celých sedm dílů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mně teda snape chybět nebude: takhle to bylo fér.
    spíš jsem si říkal, že celý ten slytherin je vykreslený dost neférově, pokud slughorn bojoval na správné straně, tak proč -všichni- studenti odešli? jak to je vůbec možné?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    LORD_SHAPER: no kdyz se bavime o knihach harry potter a... tak mi docela i prijde, ze se kolem harryho svet toci :)
    ja souhlasim s quanti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_SHAPER: nezlob se, ale to si pri vsi ucte proste predstavit nedovedu.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    QUANTI: Proč by mu padal do náručí. Copak se kolem Harryho točí svět? Nemůže mít postava jiné zájmy a cíle? Mohl by teřba učit šťatsně obranu.
    BIE
    BIE --- ---
    nedá se souhlasit než s obojím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam