• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    BIE
    BIE --- ---
    ANOEL: tahle teorie se mi líbí, protože ta druhá má příliš mnoho otazníků :)
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    mne to taky s tou hulkou prijde pritazene za vlasy... dokonce bych rekla, ze to ma az moc much. ale rekneme, ze to treba ani nebyla Elder Wand, treba to opravdu byla jen legenda... jde o to, ze Harry veril tomu, ze s tou hulkou ma silu - a to mu pomohlo Voldyho porazit.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    BE_BE: Harry celou dobu pouziva primarne tu svoji co ma od prvaku . Kdy krome sedmicky ma jinou?

    A Olivander tvrdi, ze hulka MUZE zmenit svoji vernost. Tj. nemusi. Zalezi to na sile pouta, tj. urcite to jde hur u tech hulek, ktery si cloveka vyberou pri nastupu do skoly. Elder Wand jde ofc po nejvetsim bijci a tak ji zmeni bez vahani.
    BE_BE
    BE_BE --- ---
    Hlavní problém je podle mě v tom, že i kdyby ho byl odzbrojil Harry, Draco v té době NEMĚL v ruce Elder Wand, ale svoji hůlku. Kdyby to tedy bylo jedno, jakou hůlku má, nepočítal by se tedy každý případ, kdy pak odzbrojili Harryho o některou z jeho mnoha hůlek?
    WERST
    WERST --- ---
    Mam tady takovy orisek pro ty, kteri pozorne cetli 7. dil. Mam totiz pocit, ze Rowlingova udelala v kombinatorice tohoto dilu chybu. Na konci totiz vysvetluje Harry Voldemortovi, proc je Harry panem te "vladnouci" hulky od Smrti. Ta totiz muze prejit k jinemu majiteli, pokud ten porazil v primem souboji jejiho predchoziho majitele. Voldemort zabil Snapea, protoze si myslel, ze on na konci 6.dilu odzbrojil Brumbala. Jenze, jak rika na konci Voldymu Harry, Brumbala odzbrojil ve skutecnosti Draco Malfoy. A pak Harry porazil Malfoye, takze je hulka jeho. Jenze... konecne se dostavam k te chybe... od konce 6. dilu nastane jen jedna scena, pri niz stoji Harry proti Malfoyovi, a to kdyz jsou zajati a odvedeni do domu Malfoyu. Ano, Draco je tam opravdu porazen, jenomze tim, kdo jej odzbroji, neni Harry, ale Hermiona. Majitelem hulky by tedy mela byt ona. Nechce se mi verit, ze by Rowlingova udelala ve sve genialite takovou skolackou chybu. Mate nekdo nejaky jiny vysvetleni?
    MATHES
    MATHES --- ---
    Myslim, ze pokud neco bude psat, tak se primo nabizi prequel (naprikald u Star Wars to fungovalo skvele). Verim, ze bych nebyl sam, kdo by se rad docetl o kvartetu tvurcu pobertova planku a vzestupu Pana Zla, o kterem jsme se sice neco malo dozvedeli v 6+7 dile, ale to bylli jen utrzky nezbytne pro dokresleni HP linie ;)
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    no a treba by je mohlo napadnout, ze je nekde mezi schovanymi a tak by radsi nezabili nikoho. mimochodem, kdyby Harryho chytili, tak po zjisteni, ze je to nekdo jiny, by ho stejne zabili.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Hm, ja uz si to sice moc nepamatuju, ale napada me, ze Harryho si prece chtel zabit osobne Voldemort, ze, takze ukolem Smrtijedu bylo privest ho k nemu. Zatimco na ostatni by vubec nemuseli brat ohledy. Weasleyova? Kde je Potter? Nereknu! Crucio! To by mohli Harryho pri svem zbesilem hledani zabit skoro nevedomky...
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    protoze takhle se Smrtijedi vrhnout bezhlave na kazdeho Pottera a nejlepe je zneskodni vsechny, coz je mnohem horsi, nez kdyby si rekli tady neni, tady taky neni, tady taky neni... to by bylo pak mene utoku a vice hledani Harryho, kde je a kudy mohl uniknout?
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    ja ted ctu podruhy sedmy dil (zas si to davam v jinem jazyce :-)), uz ze zacatku nechapu par veci. jednak jak si mohli byt Smrtijedi tak jisti, ze je to pravy Harry, kdyz nevysila zabijeci kletby, kdyz Ron s Hermionou, taky prevleceni za Harryho, je zcela jiste nevysilali take. zadruhe nevim, proc nezvolili spise taktiku dat Harrymu mnoholicny lektvar a 'prevleknout' ho tak za nekoho uplne jineho, treba za pani Weasleyovou nebo by Ron zustal doma a za Rona...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    BIE: To prostředí je atraktivní, ale musela by tam zase dodat ten faktor nebezpečí a záhady... Což by předchozí boje s Voldym (ty než zkusil zabít Harryho) zastat mohly, jenže už se ví, jak to dopadne. Už jen sledovat, co ve škole vyváděla minulá generace by bylo o ničem. Leda by tu následující potkal nějaký Voldy reloaded:o)
    BIE
    BIE --- ---
    já bych brala historii, něco o 4lístku James, Sirius.... Nebo i klidně něco jiného, ale mohla by vydržet u tohohle prostředí...
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    ja myslim, ze se vrhne na neco npoveho. sama uz toho Harryho musi mit plny zuby.
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    a co by v osmem dile asi bylo? kdyz uz ten dej odstrihla posledni kapitolou???
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    A co ho prejmenovat na hp8 - SPOILERY ? ;-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: JKR uz pry uvazuje o osmem dilu:) a ano, muzes odkrouhnout sam:)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Protoze uz spoileru netreba a na mlceni o HP staci ty dva puvodni kluby, tak pokud se nikdo do konce mesice neprihlasi se zavaznym duvodem, proc by mel tenhle klub pokracovat a ze si ho chce prevzit, tak poprosim vrchnost o zruseni (no mozna ho muzu odkrouhnout sam, to netusim).

    Svuj ucel splnil a za <strike>chv</strike> ... hodne_dlouhou/nejakou chvili bude snad i ta Medkova napodobenina.

    P.S. Tak jako Dumas napsal "Tri musketyri po 20 letech" napsal i "Tri musketyri JESTE po 10 letech". Nejak jsem tenkrat dlouhou chvili nechapal ten vyznam toho "jeste" a bylo mi divny, proc se to odehrava az pozdejc, kdyz 10<20, no ale i pomalejsim to nekdy jednou dojde.
    Tim jsem chtel uvest, ze HP po 19 letech uz mame, tak at si fanousove jeste chvili pockaji a ona jim JKR ty pokracovani dalsi generace napise. Svy stary kolena uz zajisteny ma, tak jeste zabezpecit deticky...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SHIDO: Anzto mec nejni jen pro Harryho, ale pro kazdeho, toho jmena zaslouzileho, Griffindorova nasledovnika/dedice (coz pan profesor-to-be zcela jiste taky je, i kdyz ja ho uz od prvni tridy [jejich] rad nemam)

    SHIDO: Nebelvír (ta druha pulka jako lev, taky jsem to puvodne nechapal); a Moudrý klobouk, coz [to druhe] je skoro tak hrozne jako v americtine sorcerer's stone [dukazem, ze se americtina od anglictiny budiz nutnost prekladu HP!!]
    MINAE
    MINAE --- ---
    njn...cist rychle se nevyplaci :))
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    neměl, vypadl mu z klobouku, poté, co mu Voldy klobouk nasadil na hlavu a zapálil
    MINAE
    MINAE --- ---
    diky...tak to jsem asi musela odstavec preskocit, vubec jsem ani nepostrehla, ze ten mec mel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam