• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENCAOtužování
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Hmmm... rad bych to zacal pachat pravidelne... zatim se otuzuju akorat pod sprchou, tak ta pravidelna reka by mohl byt dobry dalsi krok... takze vyhledove pravidelne pekne po ranu.
    WENCA
    WENCA --- ---
    GOBERS: Kdy, kde, v kolik? :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Ja se na to chystam...
    WENCA
    WENCA --- ---
    Plave teda nekdo z vas v tuhle rocni dobu v rece? :)
    Jinak dik za fajnovej obrazek. :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    RESOLUT: Ty brdo... tak to je hodne dobre...
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    LEDOFREDO: Jo to jsem si taky rikal, od nej by jsem nechtel dostat za vyucenou :))
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ci kravo ty pazoury, to je pravy rusky ledni medved
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---

Saint Petersburg, Russia. A winter ice swimmer, or "walrus" greets the new year with his daily swim in the River Neva as temperatures plunged to -35C during an unusually cold holiday period.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: No samozrejme... jen co se trochu vycasi a klesne povodnovy stupen, tak jdu do reky!!
    WENCA
    WENCA --- ---
    Koupe se nekdo z vas jeste ted venku? :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    WENCA: posledni komentar me dostal "Ing. Ing. Mgr. Richard Blatný" - pan ledni medved si kapanek potrpi na tituly -)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Kazdej rok od podzimka do jara nam jde u nas bomba sauna cca tak 115°C a venku mame bazenek, nebo pokud je snih jdeme do snehu, je to supr :)
    Prez leto se sprchuju kazdej druhej den ledovou vodou od te doby co jsem zacla defakto nemarodim, takze asi tak :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ja mam 2 mesice rozbitej bojler..;)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    WENCA: poceni je reakce organizmu na prehrati.. uz?
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    Mame odstavku teply vody, tak at chci nebo ne, musim se denne otuzovat, pac sem s prace celej od oleje :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    MAAAT: A proti poceni ma otuzovani pomahat? Nejak to nechapu. :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    tak to asi s tim otuzovanim zkusim, protoze se zimou problem nemam, zato jak je trochu tepleji tak je mi to vicemene neprijemny. idealni je pro me tak 19C. mam problem, ze jak se trochu aktivneji hybu, tak ze me leje nehorazne a to nejsem zadnej tlustoch u kteryho je to logicky..
    AMAIKA
    AMAIKA --- ---
    nevim jak to funguje s receptory, ale dle mych zkusenosti mi to pomaha odolavat at uz horku ci zime. Ale je to jen muj osobni pohled a neotuzuju se v pravem slova smyslu.
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    TROGLODYT: nejsou. resp. ma se za to, ze receptory vnimajici horko se od receptoru vnimajicich chlad lisi. viz http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoreceptor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam