• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENCAOtužování
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Bych si zaotuzoval ;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    Pokud chce byt nekdo spravcem tohoto klubu, tak mi napiste do posty.
    MISON
    MISON --- ---
    je to uplne jiny ;) para je dobra kdyz mas zaneseny treba prudusky bo tak (imho)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    a lidi co sauna vs para? v cem je co lepsi/horsi?
    MISON
    MISON --- ---
    pekne sem se dneska otuzil kdyz sem bezel prahou jen v mikince a dotoho zmizelo slunce a objevil se snih :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    MISON: Saunu miluju a chodim relativne casto. :-)
    WENCA
    WENCA --- ---
    Sauna je faaajn. :)
    MISON
    MISON --- ---
    A co sauna lidi? Kombinovana se studenou sprchou/bazenkem.
    WENCA
    WENCA --- ---
    Vcera jsem se chtel vykoupat v rybnice (Bolevak, pro Plzenaky :)). Prijel jsem tam se zapadem slunce, v batohu rucnik, plavky, koupaci cepice. Plny odhodlani, ze napred otestuju studenost vody a pak tam vlezu, smocil jsem ruku v rybnice. Asi po trech sekundach jsem vubec nemohl hejbat prstama, tudiz jsem to radsi zabalil. :( Ale stejne to musim dat, ve stredu zkusim dalsi pokus. :))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    MONICARDIO: Tak v tom pripade navrhuji otuzovaci sraz v Bernu. Cokoladu a fondue zajistuji. :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: V Helvecii...:-))
    WENCA
    WENCA --- ---
    GOBERS: Nj, jenze ty ses porad nekde v Germanii ne? :))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Ja bych do toho tedy sel...
    WENCA
    WENCA --- ---
    http://www.sweb.cz/otuzilci/

Nejaky blazni od nas z Plzne. Udajne by meli tenhle mesic plavat od ctyr na Bolevaku, tudiz se tam pojedu v tydnu podivat a mozna se pripojim. :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    Dneska jsem byl na prochazce okolo reky a mel jsem milion chuti do ni skocit. :) Je tu teda nekdo kdo by se toho nebal? :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Ale reku tu mame peknou...

GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: No jo, ale ja jsem momentalne asi trochu z ruky na to, abys sem dorazil se tuzit se mnou...
    WENCA
    WENCA --- ---
    Jj, ja uz se taky celkem dlouho sprchuju jenom studenou vodou. A ted bych rad hupsnul do nejaky reky. Ale samotnej se nejspis nevyhecuju. :/
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Hmmm... rad bych to zacal pachat pravidelne... zatim se otuzuju akorat pod sprchou, tak ta pravidelna reka by mohl byt dobry dalsi krok... takze vyhledove pravidelne pekne po ranu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam