• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENCAOtužování
    WENCA
    WENCA --- ---
    Dneska jsem byl na prochazce okolo reky a mel jsem milion chuti do ni skocit. :) Je tu teda nekdo kdo by se toho nebal? :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Ale reku tu mame peknou...

GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: No jo, ale ja jsem momentalne asi trochu z ruky na to, abys sem dorazil se tuzit se mnou...
    WENCA
    WENCA --- ---
    Jj, ja uz se taky celkem dlouho sprchuju jenom studenou vodou. A ted bych rad hupsnul do nejaky reky. Ale samotnej se nejspis nevyhecuju. :/
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Hmmm... rad bych to zacal pachat pravidelne... zatim se otuzuju akorat pod sprchou, tak ta pravidelna reka by mohl byt dobry dalsi krok... takze vyhledove pravidelne pekne po ranu.
    WENCA
    WENCA --- ---
    GOBERS: Kdy, kde, v kolik? :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Ja se na to chystam...
    WENCA
    WENCA --- ---
    Plave teda nekdo z vas v tuhle rocni dobu v rece? :)
    Jinak dik za fajnovej obrazek. :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    RESOLUT: Ty brdo... tak to je hodne dobre...
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    LEDOFREDO: Jo to jsem si taky rikal, od nej by jsem nechtel dostat za vyucenou :))
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ci kravo ty pazoury, to je pravy rusky ledni medved
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---

Saint Petersburg, Russia. A winter ice swimmer, or "walrus" greets the new year with his daily swim in the River Neva as temperatures plunged to -35C during an unusually cold holiday period.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: No samozrejme... jen co se trochu vycasi a klesne povodnovy stupen, tak jdu do reky!!
    WENCA
    WENCA --- ---
    Koupe se nekdo z vas jeste ted venku? :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    WENCA: posledni komentar me dostal "Ing. Ing. Mgr. Richard Blatný" - pan ledni medved si kapanek potrpi na tituly -)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Kazdej rok od podzimka do jara nam jde u nas bomba sauna cca tak 115°C a venku mame bazenek, nebo pokud je snih jdeme do snehu, je to supr :)
    Prez leto se sprchuju kazdej druhej den ledovou vodou od te doby co jsem zacla defakto nemarodim, takze asi tak :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ja mam 2 mesice rozbitej bojler..;)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    WENCA: poceni je reakce organizmu na prehrati.. uz?
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    Mame odstavku teply vody, tak at chci nebo ne, musim se denne otuzovat, pac sem s prace celej od oleje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam