• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    PULECEK
    PULECEK --- ---
    Na Sapě jsem jedl nějaké placičky které smažili na zemi na woku před obchudkem s potravinama už se nemužu dočkat na další.Jinak ochutnali jste již tradiční Vietnamskou bagetu s vepřovym masem?
    KATIA
    KATIA --- ---
    VIVA_: jo, je to něco v těch bramborách, nebo nevím, teď si třeba ujíždím na dragon fruit, které je křiklavě fialové a naopak se mi to moc líbí :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    A nabízí tam něco speciálního? :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    TIGRE: vedle vstupu do bazenu, hned u zastavky koleje strahov
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    GIANT: LOPIN: co všechno tam mají a kde přesně je?
    GIANT
    GIANT --- ---
    LOPIN: chodim tam kazdej den, ale jinde jsem nebyl prave ;-) zatim jsem tam ani jednou nebyl nicim zklamanej, sezranou mam tak tretinu jidelnicku, mozna jen ctvrtku.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    byl jste nekdo ve vietnamskym bistru ve strahovskym stadionu? dnes jsem jel okolo a vsimnul jsem si ze maj pho. jaky je ve srovnani s dalsima? treba tim na jiraku?
    dik
    FLU
    FLU --- ---
    FAT: jo, no. mne taky docela chutnaly.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HATOR: Ja byl vzdy zcela spokojen. Pani majitelka je z Laosu, kuchynsky personal tez. Uz jen kvuli te jejich rybi polevce se tam vyplati chodit. Utloukl bych se po ni.
    FAT
    FAT --- ---
    FLU: Já je delší dobu sháněl, protože mi chutnaly, a sehnal jsem je až minulý týden. Tak půjdou...
    :-(
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    hele jeste dalsi vec,
    chtel bych doplnit nastenku o seznam restauraci s pho a vietnamskymi jidly!
    napiste sem pliz adresy kam chodite, klidne rovnou i jak ste tam spokojeny, jestli maj neco vic nez pho etc ... dik
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    WIL_M: jo to sem videl kdyz sem sel kolem ale odsoudil sem to jako ze to asi budou vietnamci co ted delaj vsude susi, ... ani teda thajcce ktery delaj i susi si moc nedovedu predstavit, bizarni kombinace ... :)
    CYWILLY
    CYWILLY --- ---
    FLU: Před půl hodinou jsem na ně koukal v tržnici a lákala mě ta pěkná hnědá berva...naštěstí jsem do nich nešel.
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    ARMADA: souhlasím, měla jsem u nich rozvařené nudle a přes to nejede vlak.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    FLU: a pak jsi s*al alobal...?
    FLU
    FLU --- ---
    Státní zemědělská a potravinářská inspekce | SZPI nařídila stažení vietnamských nudlí vermicelli s mimořádně vysokým obsahem hliníku
    http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=1033514&docType=ART&nid=11343

nevim, jestli se jedna jen o jednu sarzi, anebo to bylo ve vsech vyrobcich. kazdopadne, cca dve baleni jsem v minulosti zkonzumoval :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    já minulý čtvrtek objevil japonsko-thajské bistro na rohu Čajkovského a Bořivojovy, jen jsem šel kolem, takže nevím, co je to zač. na street view je tam ještě nějaká putyka :)

Lipanská, Praha-Praha 3 - Mapy Google
    http://maps.google.cz/maps?q=Lipansk%C3%A1,+Praha-Praha+3&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.083639,14.451592&spn=0.001385,0.003484&sll=49.930008,15.369873&sspn=5.863435,14.27124&vpsrc=6&brcurrent=5,0,0&hnear=Lipansk%C3%A1,+130+00+Praha+3&t=m&z=19&layer=c&cbll=50.083639,14.451592&panoid=yhJDB_vcmCsc2svk_gXw9A&cbp=12,28.62,,0,2.63
    HATOR
    HATOR --- ---
    DOCKINEZ: Je fakt dobrá? Já ji chtěla vyzkoušet už vloni, ale nějak mi to nevyšlo, letos mám v plánu při návštěvě metropole tam vytáhnout kamarádku :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    LENGYANG: jj, jak říkáš. barvu a vůni to ještě mělo, ale chuť prostě ne.
    imho jakákoli změna by byla k lepšímu :)
    nicméně ani já tam od té doby nebyl
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    ARMADA: taky mám bohužel špatnou zkušenost (říjen loni): polévka bez chuti, hlavní jídlo jsem po té neměla odvahu zkoušet, co se týče kávy - asi nejhorší presso, které jsem v Praze pila ... a k tomu, vypruzelá obsluha ..... - ale jetli se zlepšili, tak jedině dobře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam