TIGRE: nefotil jsem, neb to bylo nedoporučeno... a nejsem z těch, co si fotí talíře s jídlem, do kterých se chystají pustit.
Jako první chod bylo pho á la Hue (na výběr s tofu a šneky / hovězí / hovězí s vepřovým kolenem), pak se šlo na bún cha (Thuy říkala, že tohle je s přehledem nejlepší a že tam mají i nejlepší omáčku... což souhlasí, ostatně mi jenom došlo, proč tam instinktivně chodím pokaždý, když jedu do Sapy) do toho podniku, u kterýho je z vnější strany chlapík a opejká maso nad žhavým uhlím s větrákem v ruce. Pak jsme šli na závitky z rýžovýho těsta s houbama a masem (byli jsme připuštěni i do kuchyně a viděli, jak vznikají) a smaženou viet. sekačkou, jako tečka byla viet. káva se slazeným kondenzovaným mlíkem a krátká exkurze do jednoho většího obchodu s potravinama.
Chystá se asistovaná vařba pho... a příští týden prý už snad konečně blog Viet Food Friends...