• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    KALTY
    KALTY --- ---
    LA_PIOVRA: tos asi byl ;)
    Jinak sem byl dnes na obědě ve VietnamFood a spokojenost...
    Milá obsluha, čaj a polévka zdarma než vám donesou jídlo...
    Měl jsem Phở bò tái a čerstvé závitky s krevetami
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KALTY: asi jsem byl v jine restauraci, vyzkousel jsem a jiz nikdy vic:)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: tak Lal Qila úžasná ;)
    vřele doporučuju
    Vegetable Samosa, Lamb Tikka Masala a chléb Chilli Paratha
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    Měla jsem veganské pho v Loving hut,ale chyběly mi tam bylinky a jakékoliv koření-byl to v podstatě jen zelenivový vývar,s dvěma druhy sojových mas,nudlemi,trochou cibule a nepálivou papričkou :( takže za sebe nemůžu doporučit,ale někomu to tak prý chutná...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MICHIGAN: :)

05 MISO soup 85 / 145 CZK
    Japonská polévka s řasou Wakame, tuňákovým vývarem, Miso Shiro a sýrem tofu
    prej VEGETARIAN :)

tunakovy vyvar.. za to bych asi lamala ruce i ja, masozravec... chudak tunak :)
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    GUDRUN: pozeram do letaku "restaurace vegansky svet" (zborovska 814/19, Smichov P5) a mal by to byt vietnamsky vegansky bufet a maju tam aj pho chay. ale nikdy som tam nebol, takze netusim jak to tam je.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevite, kde se da zkusit Pho Chay neboli vegetarianske pho?
    KALTY
    KALTY --- ---
    MICHIGAN: wow paráda ;)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    noodle bar zase v akci:

NOODLE BAR — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/express/586/noodle-bar/?ref=11457
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jdu dnes zkusit http://www.lunchtime.cz/lalqila/
    tak držte palečky
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    Dnes návštěva Pho nem v Koněvově-obligátně pho bo,rozhodně nebylo špatné,jen mi chyběla limeta/citron na dochucení a bylinek nebylo úplně moc...u vedlejšího stolu spatřena bun cha,vypadal dobře a pán si ji chválil...je třeba dalšího prozkoumání :)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    BLEVAJZZ: Potvzuji Vietnam food na nuselske je super, ale s tajskou to nema nic spolecneho ..... vari tam opravdu vietnamci a musim rict, ze fakt jedno z nej bister ....
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    TIGRE: tak :-D
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BLEVAJZZ: na to lze říct jediné... thajci to s největší pravděpodobností nebudou :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    BLEVAJZZ: Je tam nápis VietnamFood
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    MACHALIK: jojo myslím že jsem jí tam také zahlédl;-)

MAKROUSEK: nejsem blbý pho je samozřejmě vietnamské...ale víš že pho už ted dělají i čínani... takže bych se tomu ani tak moc nedivil.

HVJ3R: hele já myslím že to je thajská....ale ruku do ohně teď za to nedám.. až půjdu dnes venčit psa..tak se mrknu :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    BLEVAJZZ: Slysel jsem o tom, ovsem bylo mi to reportovano jako vietnamska restaurace, k cemuz by Pho sedelo vic :) Mam to kousek a chystam se tam o vikendu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BLEVAJZZ: Thajske pho?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BLEVAJZZ: A co tiramisa? Maj ju taky?
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    před několika týdny otevřely novou Thajskou restauraci v Nuslích konkrétně.. skoro roh Mojmírovy a Nuselské a musím říct že výborné..... nějaký pán co tam byl říkal že nejlepší Pho co kdy měl... ale víte jak to je...každopádně zkuste vyzkoušet jestli pojedete okolo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam