• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    JUANITA: to je tam co bývalo Starsano ?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAKROUSEK: parada, diky za referenci.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JUANITA: Diky za tip, moc moc dobre. Vrele doporucujeme.
    DJOULSSS
    DJOULSSS --- ---
    MRMNK: WaHoU!!!!
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    dneska mango salat s krabima tycinkama :)

recept:
    krabi tycinky, zrale mango, rajce, jedna mensi jarni cibulka, koriandr - vse nakrajet na hodne drobno (krome manga a tycinek)
    osolit, promichat, dochutit ryzovym octem a ryzovym vinem, popr troskou citronu

CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    MACHALIK: v Brne jednoznacne smazene kureci maso a la Sanghaj s medovou omackou, moje asi vubec nejoblibenejsi jidlo... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sleduju tenhle klub už třeba rok a jsem věru vděčnej za Brno.
    MINOU
    MINOU --- ---
    GEJSHA:
    Dnes jsme v Anglické vyzkoušeli pho bo tai a minulý týden tofu s fazolovými klíčky a hovězí s fazolkama. Všechna jídla byla strašně mastná... Paní je moc milá, ale ten mladší chlap je dost nepříjemný a zákaznický servis mu teda neříká vůbec nic... škoda... Pho jinak docela dobrá, ale mám ji radši V Gorazdovce , na který neplave vrstva tuku a do který si můžu dát plátky naloženého česneku... A když už mají restauraci se sezením, tak by se šikla i milá obsluha, a ne to dělat dál jako bistro s objednávkou u kasy (mně to přijde divný...).
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GEJSHA: jo, dobry. ale uz jsem tam mel dost podprumerny kureci neco; chtel jsem zmenu a nevyplatilo se. maso bylo mistama imho nedodelany.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GEJSHA: Jojo. Vrele doporucuju, skvele Bun Cha i to jejich Pho Bo je stejne, ne-li lepsi, nez na Jiraku. A da se tam sednout!
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    Už jste někdo prosím vyzkoušel novou provozovnu Pho Vietnam Tuan&Lan v Anglické?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tusil by nekdo zda se daji v Praze sehnat Larich produkty, pripadne primo tenhle Sri Lanka Sambol?

JUANITA
    JUANITA --- ---
    hmmm, na stoprocentni nezavadnost si nevsazim, ale zda se mi, ze tady nekdo nevi, jaka je 'spravna' chut tehle vermicelli.

(viz 'nevyhovující parametr')

Potraviny na pranýři | nejakostní, falšované a nebezpečné potraviny | Hanoiské rýžové nudle
    http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=319
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no, já tam byl včera (bun bo nam bo) a nesmažené závitky a oboje bylo super
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PEDRO: podle známé, c obydlí z rohem se Jiřák velmi výrazně zhoršil za cca poslední dva měsíce, já tam za tu dobu měla jen nesmažené závitky a byly hrozně oschlé
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s vyrobou ryzoveho vina ?? .. recepty na netu pridavaj na rozjeti fermentace Chinese yeast/Ragi Tape - coz je neco jineho nez drozdi na chleba .. zna to nekdo, pripadne pod jakym nazvem by se to tu dalo sehnat??
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PEDRO: Byl jsem tam jednou, ale dával jsem si tam akorát nějaké obědové curry. Díky za tip, vyzkouším.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    TIGRE: imho vyborny bun bo v Sawadi na Kodansky. Asi celkem neznama restaurace i kdyz funguje uz dost dlouho, klasicka "lepsi" thai restaurace, uz rok tam vari i viet jidla (bun cha, bun bo, pho, zavitky)..
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PEDRO: já můžu soudit pouze podle vlastní zkušenosti (měl jsem ho minimálně 6x za poslední 2 měsíce) a vždycky to bylo OK... nedělám si ale iluze, že jim to (nejen bbnb) občas nedopadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam