• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    co se malesic tyce, tak jsme byli v nedeli na obed, restaurace a bistra jely, vybrali jsme si cinsky, mila obsluha, na vyber asi osm 'ingredienci' z bufetu, ktery se prubezne obmenoval. s ryzi a obyc polevkou za 90 a chutnalo
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    v ramci vetsi vecere jsem pripravoval "bucek na cerveno" (neznam cesky preklad, proste 'red cooked pork belly") ... bucek v celku se da do vody se sojovkou, cukrem a ryzovym vinem, vari se cca 5 hodin, pak se necha odstat a druhy den se nakraji na platky, zaleje tim vybornym sosem ktery se z nej uvaril a necha jeste pul hodiny dodelat v pare... no a vysledek je excelentni! tuk se pretransformoval na takovy zele ktere se jen rozplyva na jazyku, maso mekoucky, chutove je to taky vyborny .. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZIPA: jsem ho prolustrovala a mám naložené kuře na birjání ;-)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    TIGRE: Hmmm díky hned jsem prolustrovala a už dlouho jsem přemýšlela co se zbytkem květáku a brambor a Aloo Gobi je na talíři;)
    KAAKA
    KAAKA --- ---
    "retweet" od cuketky a lucky peach
    Dropbox - DimSumGuideMobile.pdf
    https://www.dropbox.com/s/owg65zyv0llen5q/DimSumGuideMobile.pdf
    FLU
    FLU --- ---
    dneska jsem delal "Kimchi Gamjajeon" plus minus podle tohoto receptu a mohu jen doporucit.

Kimchi and potato pancake | Anh's Food Blog
    http://anhsfoodblog.com/2011/11/kimchi-and-potato-pancake.html/
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    ja podle nej jedu taky :) akorat to kure65 mi porad vychazi takovy jalovy..
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VECTOR: já jsem v tomhle auditku dostal jednou tip na http://www.vahrehvah.com/ a nemůžu si vynachválit, ať už vege nebo nevege recepty.

Teda jel jsem ty jeho videa, ty recepty od čtenářů ne.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Tak se snazim googlit, ale kyzenej cil porad nenalezam, tech odkazu je zkratka moc.

Nemate nekdo tip na kureci/indicke curry? Nebo madras? Kureci/rybi.

Diky!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: myslim, ze jo
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LA_PIOVRA: to je naložený všechno stejně?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MILHAUZ: 500g to je. Za 4 baleni a litrovku Kikoman sojovky jsem platil neco jako 550,-, takze cena imho nekde kousek nad 100,-.

HITOMI: me paradoxne chutna mnohem vic, nez to z korunni, ktery je na muj vkus nasladly. (a jdu do lednicky dat si kus redkve:)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    LOPIN: diky za info! taky s tim chci casem zacit sam
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    MILHAUZ: jsem v spae na to koukal, asi 120-180 docela dost. asi za 400 g. ja uz si asi kimci asi budu delat porad sam, se mi za to nechce platit takovy prachy
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    LA_PIOVRA: taky mi neprislo spatne, ale porad mam radeji cerstve z Korunni, kazdopadne je to vhodna alternativa ;)
    ac mam pocit, ze jsem ho kupovala nekde jinde, mimo SAPu
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    LA_PIOVRA: kolik tam toho je a kolik chteji za balik?
    FAT
    FAT --- ---
    LA_PIOVRA: Díky, ušetřená cesta.
    :-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FAT: ne, tam ho bohuzel nemaji (a maji tam jen s fermentovanou ancovickou, coz jako bylozravec neocenim:)
    FAT
    FAT --- ---
    LA_PIOVRA: Mají to i někde jinde?Třeba na Korunní?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Zacal jsem v Sape v korejskym obchode kupovat tohli kimchi, lepsi jsem v zivote nejel, uplne presne dle me chuti:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam