• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    TESSS
    TESSS --- ---
    PETUL_KA: neni to pro me, ale ma to byt nejaky hmozdir - snad prave na ten cukr
    GULDUR:
    KAAKA:
    Diky vsem!
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    TESSS: palmovy cukr mivaj v obchodech se zdravou vyzivou a myslim, ze jsem ho videla i v DM v takove te fairtrade sekci. Co konkretne na thajskou shanis? Primo thajskej obchod asi neni, vetsinou je to takovej JV Asie mix.
    TESSS
    TESSS --- ---
    zdravim a mam na Vas dotaz - kde v Praze se da koupit palmovy cukr, pripadne je v Praze nejaky obchod, kde by meli veci do thajske kuchyne? V SAPE jsme byli. Diky
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    MRMNK: wakame s velkym mnozstvim potravinarskych barviv?
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    koupena na Andelu ;-)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    Okok diky... V MY a na Lhotce nemaji
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DADULKA: Asi ve většině obchodů TESCO. Minimálně v Edenu sem to viděl určitě.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    DADULKA: včera jsem tohle viděl v oc nový smíchov
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    nevite v jakejch prodjenach v praze ji maji?
    ProductDetail
    http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001019173103
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    ZUZKAOU: ja dufam ze budu mat zase to ochutene vino :-) to tiez moc ludi nekupuje
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a jako studený salát jsou super a dokonce je tam ta pohanka i poznat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Lidl má v rámci asijského týdne soba nudle za 40 kč. Sice jen s 15% pohanky, ale je tu celkem šance, že to běžný nakupující v lidlu stejně nekoupí a dostanou se příští týden do regálu s výprodejem.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    nevte ze ktery rasy delaji cinani ten jejich salat? nedari se mi to identifikovat
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    MUI: jj
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    o víkendu jsem konečně po letech vyzkoušel korejsko japonskej Hanil a teda výborný..vzali jsem tam návštěvu z reichu, která chtěla něco dobrého asijského, tak jsme si odbyli premiéru korejské kuchyně - vepřový bůček s kim-chi, pak "červená sépie" na pikantní způsob (v zásadě podobně jako ten bůček) a jakási mísa se zeleninou a tofu, jejíž název jsem zapomněl...moc dobrý a podle mě to má asi nejblíže ke kvalitní čínské kuchyni, protože bůček s kimchi chutnal podobně jako čínský červený bůček, proto můžu celkem doporučit..jediné co, tak je malinko dražší..jedno jídlo tak průměrně 350 Kč včetně rýže..
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    NENUFER: vcera jsem jel kolem a jsou tam indove
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Už jste někdo byl v korejským grilu co je z druhý strany Vinohradskýho divadla?
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    A ste si iste ze tam este stale je tato restaurace? na podzim tam bolo vystahovane a ono sa na tom mieste restaurace menia dost pravidelne takze tazko povedat co tam je v tomto momente :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ZUZU: na korejske kuchyni jsem v CR nikdy nebyla. se bojim.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GUDRUN: u Andela, vpodstate vedle hotelu (byval to Movenpick?), v Mozartovy, je korejska restaurace Bento (ale ja z ni byla teda rozpacita)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam