POHODAVOLE: do horkyho pocasi jsou dobry kdyz se tam da rukola nebo rericha (listy s vyraznou chuti), mata (cestva svezi chut) a nejake kyselejsi nebo vyraznejsi ovoce - ananas nebo treba jahody .. da se doplnit necim dalsim pro objem, trochu salatu, pripadne nejake nudle .....
dalsi recept treba s omeletou- vajickova omeleta, salat, nudle, mata, dobra vychytavka je pridat tam neco krupaveho - treba tofu skin nalamat na kousky a osmazit ho (deepfry) cca 10s - naboptna a je to tam super, pekne to pak krupe, muzes take pridat kousky rychle osmahleho hoveziho - dobre nechat ho chvili predtim marinovat (sojovka a cesnek staci, rpipadne ryzove vino, maso pak bude mekkci)
imho jde o to aby v zavitku byly veci ruzne konzistence, nejaky aby byly krupave (napr salat) a pak aby tam bylo nejake vyrazneji chutnajici listi, alelze kombinovat prakticky cokoliv (v ramci mezi:)
nejaky dipy:
1) klasicky dip z limetky/citronu, rybi omacky a cukru, prip chilli
2) dip ze sladkokysele palive omacky na kure, da se pridat trochu rybi omacky, citronu ...