AUDIAC: Krom časový úspory, která na rozdíl od ohřevu na plotýnce je i při jednom zamíchnutí jasná tam vidim hlavně úsporu energií, jak mejch při mytí dalšího nádobí, tak energií přírodních (voda, elektřina). Tim ale nechci říct, že ohříváním v kastrolu marníš svůj život. Na chatě vařim na dřeve, je to fjan, pěkně to voní, práce se dřevem je milá, člověk má takovej pocit zadostiučinění po všem tom sekání řezání a skládání. Ale když si tam večer uvařim polívku, druhej den v poledne si ji ohřeju v mikro, než abych rozdělával oheň. Stejně tak doma v Praze nebudu kvůli ohřátí knedla vepřa rozjíždět tři plotýnky, ale omáčku jednou míchnu a knedl strčim do pytliku...styl easy as fuck.
abych nebyl úplně OT dneska jdu zkusit tohle:
http://adelineandlumiere.com/2012/02/29/homemade-sweet-chilli-sauce/
btw: při krájení a od semínkovávání většího množství chilli papriček doporučuju silné gumové rukavice, měl jsem jen ty doktorské a přešlo to i přes ně a pálí to jak k**va...