Pokud je mi znamo, tak Zhai Hua tu knedlickarnu nejak prenechavala jedne sve zamestnankyni (take cinance a verim, ze i s recepty a postupy - to byla takova vyssi hubena cinanka okolo 40) a ta tam potom jeste tak pul roku provozovala, ale potom tusim z nejakeho duvodu musela zpet do ciny a od te doby to ma myslim stejnyho majitele. ti lidi vypadaji rozhodne asijsky (nebal bych se rict i cinsky), na ukrajince bych je teda netipoval, i kdyz vim, ze tam vzdycky nejakou pomocnicku z ukr meli, ale to neznamena, ze to vlastni.
No k te kvalite, ja si tam obcas zajdu a jsem celkem spokojeny, ale bejavalo lip, proto se tesim na tu restauraci, i kdyz se trochu bojim, aby to prave nebylo za hopstersky ceny. Podle myho jsou knedlicky v podstate streetfood a jako takovy by se meli jist, a i nacenovat. Dat za 5 knedlicku (pokud se bavime o te klasicke jiao zi velikosti) 150-200 mi prijde jako podobny cenovy nesmysl, jako treba pizza. Nakonec i v NYC jsem jedl naprosto dokonaly jiao zi a staly na manhattanu 1.25 za 7 knedlu.
Kazdopadne to misto v rumunsky nezatracuju tak silne, jako vetsina lidi tady. Myslim, ze za rozumny peniz je to porad celkem dobry knedlicek a zha jiang mian maji porad vyborny. Navic, souhlasim s nejakym nazorem, ktery tu zaznel, ze existuje tolik variant knedlicku (i jen v cine), ze rikat, ze jen jeden je spravny je nesmysl. Samozrejme, pokud to tam nekomu proste nechutna, tak to se neda nic delat.
Sorry za grafomanii