• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KETHAMINA: myslis taky, kde byvavaly stanky s pyrotechnikou?

https://mapy.cz/s/1OJkd
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MRMNK: číňani mají v Sapě obchody v zadní časti za benzinkou.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MC_KALAPU: od 10 do 19
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MRMNK: :-(
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    Zuzkaou: Koukal jsem v sape po te cinance z malesic, ale nikde jsem ji nenasel. Ptal jsem se i vietnamky v jednom kramku jestli o tom neco nevi, a rikala ze cinani tam maji jen nejaky velkoobchod.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MRMNK: jo to je von, nechtělo se mi to dohledávat.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ZUZKAOU: to je ten lee kum kee obchod, Korunni 99 - tam by to mit mohli, jedna z lahvicek na obrazku je i tyhle znacky
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    ZUZKAOU: diky za tip, zkusim!
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MICKEY_MOUSE: oni to maji nespravne nadepsany, je to neco trochu jinyho, nez hoisin
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MC_KALAPU: v tom krámku nahoře na korunní, skoro u orionky ji nemaj?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já mám pocit, že jsem kupoval Hoisin Sauce v Tescu v oddělení zahraničních potravin.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    KLONOVAC: me hlavne mrzi, ze jsem si na ni nevzpomnel, kdyz jsem si tadyodsud objednaval pred dvema tydnama neco...
    Hoisin Sweet Bean Sauce | Buy Online | Sous Chef UK
    http://www.souschef.co.uk/chinese-sweet-fermented-sauce.html
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    MC_KALAPU: Sweet bean sauce by mě taky zajímala. Všude po ní koukám a zatim nic.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    blba otazka - nevi nekdo, do kolika miva ta mila pani, co ma vsechno na francouzske ulici?
    a jeste blbejsi otazka - nevi nekdo, kde by se dala v praze sehnat sweet bean sauce, tian mian jiang?
    diky moc!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MRMNK: U nas mas u stanku zase smazak.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MUTHA: v cine v garazi (rozumnej takova ta spelunka kam se vchazi primo z ulice, bezny misto kam se da jit najist) stoji jeden knedlicek 1Y (=3,5kc) na vyber je bezne treba deset variant s ruznou naplni (pazitka, celer, cinsky zeli, kysana zelenina, ..) , a nekdy treba to same stejne naplne ale jeste s ruznycm druhem masa .. prijdes, reknes kolik ceho a hodujes .)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZUZKAOU: Pro Kellnera, ktery plati Zemanovi kampan. Prece.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    KASUMI: mozna jsem podlehl dojmu z par prispevku...
    MUTHA: KASUMI: to mi osobne prijde jako ripoff cena, i kdyz proste srovnavame hrusky s jabkama - kouknul jsem na ten oriental express a to jsou knedlicky se svatojakubkama, tam je to jasny. ja se bavim o opravdu tech zakladnich a obyc s veprovym a jiu cai pazitkou.
    v cine co jsem koukal na (doporucuju!!!) kanal food ranger na YT tak je to asi tak jako v tom NYC knedl shopu, tedy 1.5USD = miska knedliku, je to zkratka lidovka. Jinak ten food ranger kanal na YT me dokopal a jedem letos do Xian a Chengdu a v planu, krome hor, je hlavne hrani mahjongu, zevlovani po cajovnach a streetfood, tak pak uz budu moct srovnavat, co jak kde je. v tuhle chvili jsou jedinej muj etalon domaci knedlicky co nam vzdycky nosili ruzny znamy (cinani) moji mamy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAKROUSEK: a tak k čemu je to politicke lezení do řiti čínskému establishmentu, když tu furt nejsou zajímavý čínský restaurace a stánky?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MUTHA: Protoze tady jsou namisto Cinanu vsude Vietnamci. Proto.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUTHA: ja obvykle chodim sem
    Ping Pong Restaurants | View our Dim Sum Menu
    https://www.pingpongdimsum.com/menu/food-menu/
    to tak odpovida.. 3-5 liber za obvykle 3 kousky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam