• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PEDRO: Nemuzu si pomoc, ale dat za “polivku” 400 mi je proti srsti. To nemuzu. Ale jednou je zkusím
    GIANT
    GIANT --- ---
    PENTAFEKTEK: divny je, ze takovejch reportu na googlu je vic. To fakt musej bejt nejaky pruserovy dny, kdy ten pravej kuchar ma volno.

AMANT: no podle tech stranek jsem ho posilal presne sem. https://en.mapy.cz/zakladni?x=14.5139017&y=50.0366739&z=17&source=firm&id=2459328
    Prave ze v masale ho tehdy otravili, kdyz tam sel na nejakej voucher :-D

No nic. Diky tomu, ze to bylo bez ujmy na zdravi, tak se to da snest. Holt to budu mit na taliri do konce zivota :-D. Ja ho za odmenu pozvu do curry house na letny. Ten oba povazujem dlouhodobe za nejakejch 9/10 ;-)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    PEDRO: tak to vypada ze japonci v Krenovce pomalu oteviraji..

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GIANT: ja tam měl v úterý poslední kuřecí madras a chutnal mi, akorát teda moc nepalil, což me dost překvapilo, ale zas nejsem žádnej odborník :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIANT: a byla to teda Masala nebo Curry Masala? to jsou ruzny podniky.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: jj poslední týdny to mám taky tak. do salátu, do nudlí, do omáček, do dipu... :)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MATEJICEKKK: na ranni congee, spolu s kysanou zeleninou, sojovkou a sezamovym olejem (treba)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER:Ok. Ten crispy olej je fakt hodne dobrej!
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: ja si to davam na zeleninu, delam si z toho ruzny sosicky treba k tastickam, micham si to s horcici k parkum, micham to do michanejch vajicek a tak:) zena to pouziva jako zaklad do nekterejch "sosu" nebo to prida do cehokoliv, co ji ne uplne tolik chutna:)))
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER: Dneska jsem v tiskarsky koupil crispy chilli oil a kohlrabi, peanut and tofu. Jeste mi reknete, jak se to pouziva? To se jen tak ji? Olej je mi jasnej, ale to druhy
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: hele me osobne chutna nejvic ta s kurecim masem, kterou ale v CR nesezenes.. nejbliz se da koupit v rakousku myslim, jinak my si je vozime z ciny rovnou.. pak mi jeste jede s arasidama, cisty chilli, se sojovejma kostkama.. ty s cernejma fazolema zrovna vubec ne:(

Jinak Lao Gan Ma je takovej svatek gral vetsiny cinanu zijicich mimo cinu:))
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    GIANT: hmm zajímavý, třeba měl smůlu na blbej den... já teda nemůžu říct nic špatnýho fakt ne a to jsem tam nebyl jen jednou... a s tím extraktem bych teda brzdil, tím se tam v žádným případě nedochucuje... jako velkej chilli nadšenec extrakt poznám bezpečně
    no.. buďto jsem já nenáročnej, nebo měl švagr fakt smůlu těžko říct
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    nejaky info o jednotlivych druzich .)
    The Detailed Lao Gan Ma Review And A Simple Recipe To Try - Yum Of China
    https://www.yumofchina.com/lao-gan-ma/
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    za me je nejlepsi ta black beans & chilli oil
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER: jo, to jsem tam videl. Ktera stoji za ochutnani?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TIGRE: Define Lao Gan Ma, pls?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SIRIUS: jojo
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    OMNIHASH: akvarko?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Co je to za lotosovej list? Nymphaea lotus? Sklízím tak kilo měsíčně, ani sem netušil, že seš z toho dá něco dělat, já to rovnou vyhazuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam