• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    VASEKT
    VASEKT --- ---
    No, debatovalo se o ceně za polévku. Jen jsem napsal jakým způsobem jí v této restauraci připravují. V pátek už měli otevřeno.

    87HIGHFLYER: Proč lol?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Takze si je nikde nenajdu, neoverim si, jak maji otevreno, proste se pojedu projet na Petriny(?)
    Well played, udelat u toho bojovku :))
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Jmeno tam zadne napsane nemaji, otevreno maji od patku od odpoledne
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VASEKT: lol
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PEDRO: a už se tam teda dá stavit na testovací provoz?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PEDRO: Jakze se jmenujou?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    VASEKT: Jak říkám. Jednou dobrý. Ale asi ne na to se tam pravidelně vracet.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    To je jak v Levitate, tam chteli cca. 130 kc za litrovku vody. Pry nejaka islandska, zjistili jsme to az pri placeni.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    VASEKT: A tech 750ml perlive/neperlive vody za 114kc? Otevrit restauraci s takyma cenama v kancelarskym komplexu? Tusim ze je stihne podobny osud jako toho rusaka co tam byl pred nima..bohuzel
    VASEKT
    VASEKT --- ---
    PETUL_KA: První vlaštovka, pan Kawabata má v úmyslu otevřít další podnik v centru...

    RUTHLESS: Je to opravdu trochu více než je běžné, ale při přípravě se používá demineralizovaná voda a pro kontrolu kvality vývaru spektrometr, což by mělo pomoci aby Rámen byl opravdu co nejautentičtější...
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    RUTHLESS: je to sila na tu lokalitu, tolik turistu jako treba do Kitchen tam nezabloudi, snad budou mit aspon poledni menu...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PEDRO: Nemuzu si pomoc, ale dat za “polivku” 400 mi je proti srsti. To nemuzu. Ale jednou je zkusím
    GIANT
    GIANT --- ---
    PENTAFEKTEK: divny je, ze takovejch reportu na googlu je vic. To fakt musej bejt nejaky pruserovy dny, kdy ten pravej kuchar ma volno.

    AMANT: no podle tech stranek jsem ho posilal presne sem. https://en.mapy.cz/zakladni?x=14.5139017&y=50.0366739&z=17&source=firm&id=2459328
    Prave ze v masale ho tehdy otravili, kdyz tam sel na nejakej voucher :-D

    No nic. Diky tomu, ze to bylo bez ujmy na zdravi, tak se to da snest. Holt to budu mit na taliri do konce zivota :-D. Ja ho za odmenu pozvu do curry house na letny. Ten oba povazujem dlouhodobe za nejakejch 9/10 ;-)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    PEDRO: tak to vypada ze japonci v Krenovce pomalu oteviraji..

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GIANT: ja tam měl v úterý poslední kuřecí madras a chutnal mi, akorát teda moc nepalil, což me dost překvapilo, ale zas nejsem žádnej odborník :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIANT: a byla to teda Masala nebo Curry Masala? to jsou ruzny podniky.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: jj poslední týdny to mám taky tak. do salátu, do nudlí, do omáček, do dipu... :)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MATEJICEKKK: na ranni congee, spolu s kysanou zeleninou, sojovkou a sezamovym olejem (treba)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER:Ok. Ten crispy olej je fakt hodne dobrej!
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: ja si to davam na zeleninu, delam si z toho ruzny sosicky treba k tastickam, micham si to s horcici k parkum, micham to do michanejch vajicek a tak:) zena to pouziva jako zaklad do nekterejch "sosu" nebo to prida do cehokoliv, co ji ne uplne tolik chutna:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam