• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PENTAFEKTEK: U Sapika vypadal vic nez spokojene, hlavne kdyz se tam pak s panem sefem solidne ozrali :-).
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    HONZA09: no ale co jsem koukal tak se v hospodách moc nerozplíval :D jediný u čeho udělal trošku větší ummmmmmmm byl právě ten párek v rohlíku :D českej streetfood rulez!!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MRMNK: já jsem asi cheapák.. kupuju jí za cca 100/100g, ale chtěl jsem udělat kotel asijské vege dršťkovky a představoval jsem si dostat se ještě níž :-)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    TIGRE: na klinice TCM na Národní je k prodeji, ale v sapě je určitě za lepší cenu. my ji máme za 145kč za 100g
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nemá někdo tip, kde se v Praze dá za dobrou cenu koupit v nějakém větším balení sušená Rosolovka řasotvará (Tremella fuciformis)?

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EZEE: Na druhou stranu, jinak, nez podle Food rangerova secuanskyho kamose, uz kung pao nevarim :-).

How To Make Kung Pao Chicken The Real Way, Made in China Chinese Food
    https://www.youtube.com/watch?v=TKRNwYrtr3o
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONZA09: jj to dela Food Ranger. Weins nehodnoti, ten byl prave v te Praze tedka par mesicu zpet.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EZEE: Jj. To je nejlepší. Wow, ummmmm, ya a pak 6,5 z 10ti a že to je nic moc. Ale teda nejsem jistý, jestli to je tenhle a nebo ten druhej. Mě se pletou, protože mi ty dva kanály přijdou skoro stejný. :D Tenhle o pár postů níž byl ale nedávno v Praze, dvě videa. V jednom si dává v hospodě takový ty český klasiky a v tom druhým si pochutnává na párkách v rohlíku na Míráku. :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    STRANGERD: On to dela vzdycky a se vsim snad. Uz ani nevis co mu chutna a co ne :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tohle exaltovaný nadšení je strašně na pěst a nejvíc mě na tom sere, jak je to mezi youtuberama hrozně populární.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BRUKEV: taky mi to vadi, ale rikal jsem si, jestli to neni v Cine jakoze brany jako normalni, ze misto abys to vychvalil slovne jak u nas, tak delas takovyhle zvuky?:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BRUKEV: Presne todle me taky neskutecne irituje, takze uz se na to pred kazdym jeho soustem pripravuju. Ale on a Mark Weins "sezerou" snad opravdu vsechno. Od mozku v Kazachstanu po varlata v Pakistanu :D Delaji to oba skvele, super format a plno skvelyho zradla!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    EZEE: videa tohohle bloggera jsou pro mě nesledovatelná, to je samé "wow, ummmmmm, ya,...". Neskutečně mi to vadí a přitom ta videa jsou zajímavá.
    EZEE
    EZEE --- ---
    MATEJICEKKK: Jasne :D Po 1. minute uz to tam sype :)) Jen bych se bal toho rana. Ty chilli oleje musi byt vrazedne.
    Chinese Street Food DAN DAN NOODLE Tour in Sichuan, China | INSANELY GOOD and SPICY Szechuan Noodles
    http://www.youtube.com/watch?v=UvDGBIkJaqQ
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    NAGASAWA: V K-shopu v V Celnici je to vždycky 90% asiati vs. 10 % běločeši a asiati tam teda obecně dělají určitě hodnotnější tržby, co jsem pozoroval.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    EZEE: Souhlas, snad u kazdeho jidla ve foodrangerove vlogu z ciny sypou do jidla lehkou lzicku MSG.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LA_PIOVRA: v tom pripade to byl vskutku dabelsky prevlek muj maly zluty priteli
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NAGASAWA: byl jsem tam predevcirem, pokud si mne videl, ocenuju svuj prevlek za Korejce:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    87HIGHFLYER: Co koukam na ty foodvlogy tak tam to porad nekdo sype nekam, ale tak jasne s nadsazkou mysleno :)) Ja dekuji za ten tip na umami powder, to urcite zkusim.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EZEE: jasný, já to pochopil tak, jestli thajci používají potraviny a dochucovadla bohatá na umami (tedy gltutaman, respektive jeho soli). To ano. Jestli přímo samotný glutamát sodný v prášku, tak s tím jsem se nesetkal, ale nepřišlo mi to běžný ani u číňanů.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw doufam, ze kvuli situaci v korei a zdejsi nervozite nekrachnou ceske pobocky shinfoodu :( Posledne jsem tam potkal misto ceskych hipsteru, akorat korejce a japonce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam