• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFLEX: To je tezky. Moje zena to tam taky fakt nenavidi, pro me je to chut z detstvi, kdyz jsme chodili do Vodickovy a dokonce jezdili do Kosmonos, kde byla druha cinska restaurace v Ceskoslovensku...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ZUZKAOU: v Hostivici jsem byl a horsi jidlo jsem nemel. Hrozne lidi to tam chvali, nevim proc. Kung pao s masem pouzitym ve vyvaru s kostmi (a vlastne jen maso sojovka a mrazena zelenina) Ale chapu ze tam chodi lidi co si chteji obnovit socik
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MAKROUSEK: Ja jsem vcera volal do bestfoods, myslim ze ss to tak jmenuje. Do toho indo pako obchodu a pry maji otevreno. Ale co se tyce restauraci, tak nevim.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Pry ve velkym sijou rousky, zahlidnul jsem na nejakych internetech.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MATEJICEKKK: Sapa je cela zavrena kupodivu.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Navite nahodou jestli restaurace v sape vari a davaji jidlo s sebou?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: jo jo, jednou udělala tchýně kung pao a já na to dost hudroval. A ona se hájila, že stejně to dělali ve vodickovy ulici. Pominuvsi tuto skutečnost jsem hudroval na její český kung pao dal.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    LOPIN: Jo, Sony Side, par veci jsem videl, pak me ale treba ten jeho Iran vubec nebavil a par dni na to prisel Food ranger a i presto jeho wooooow to bylo fakt o dost lepsi. Jeste kdyz prihlednu k tomu, ze Side ma zas sebou nekolika clenej tym a on to dela jen se zenou. Nejaky videa me ale bavily
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LOPIN: dobry wtf, jak to upece ve vejfuku lodi
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    MATEJICEKKK: me driv stval Best food review show, ten s tim satkem, ale ted me.bavi nejvic. Food ranger je uz fakt moc s tim svym wow.

Japanese Seafood NIGHTMARE!!! RARE Deep Sea Creature Cooking!!
    http://www.youtube.com/watch?v=sfWWxnjZkE8
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BRUKEV: Haha, jo to taky. Jinak za me taky lepsi Mark Wiens, pro me vic stravitelnej, sympatictejsi a vic me bavi jeho videa kde je taky neco navic z cestovani. Trevor mi posledni dobou pripomina nejakyho kanadana ze South parku :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    STRANGERD: o tom nevím, tam je leda populární si srknout vzduch dovnitř

EZEE: u Weinse nemusím to jeho rozzáření očí po každém prvním soustu, je to pro mě strojený. Ale z obou uvedených je pro mě sympatičtější Weins.

MATEJICEKKK: hlavně ho zjevně dostala ta servírka s tím malým pivkem na ex :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Aaa, richtig, poplet jsem si tlusty sefkuchare :-).
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: To nebylo u Sapika ale u Friče Na pekarne. A mne teda celkove prislo, ze si navstevu Prahy moc uzil. Hlavne bylo videt, ze pivko mu moc chutna :))
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    SAMOUT: :D jo slivovičky schytal pěkně, jako určitě mu chutnalo, ale ty zvukový projevy moc neměl .. nejvíc mě stejně dostávalo jak vždycky ochutnal, rozpitval a rozházel to jídlo po talíři a strčil to manželce
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PENTAFEKTEK: U Sapika vypadal vic nez spokojene, hlavne kdyz se tam pak s panem sefem solidne ozrali :-).
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    HONZA09: no ale co jsem koukal tak se v hospodách moc nerozplíval :D jediný u čeho udělal trošku větší ummmmmmmm byl právě ten párek v rohlíku :D českej streetfood rulez!!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MRMNK: já jsem asi cheapák.. kupuju jí za cca 100/100g, ale chtěl jsem udělat kotel asijské vege dršťkovky a představoval jsem si dostat se ještě níž :-)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    TIGRE: na klinice TCM na Národní je k prodeji, ale v sapě je určitě za lepší cenu. my ji máme za 145kč za 100g
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nemá někdo tip, kde se v Praze dá za dobrou cenu koupit v nějakém větším balení sušená Rosolovka řasotvará (Tremella fuciformis)?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam