• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOIRAIN: má Indii? to jsem netušila. Pokud mají aspoň rozumnou kurkumu, tak bych to dala asi tam.

MATEJICEKKK: jako jo, ale chtěla jsem něco v centru víc. Minule jsem tam narazila na krásně čistej nově otevřenej obchod, sice dražší, ale radost vybrakovat ho. A teď si člověk musí dělat radost :-D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GUDRUN: shin food není dostačující? Nebo Modrý slon?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    GUDRUN: Sapa.. Pokud maji obchody otevreno
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ráda bych koupila nějaký základní ingredience napříč asijskejma kuchyněma, buď na jednom místě online nebo P4,2 a poblíž. Indická, vietnamská, korejská kuchyně. Vím, kde bych to koupila jednotlivě, ale nechce se mi courat po městě. Nějaký tip pls?
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    REFLEX: Než tohle, to už je lepší i ta generická čína naproti.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MATEJICEKKK, HITOMI: dík, na sapamapa jsem to musel několikrát přehlédnout, přijde mi dost nepřehledná a tak jsem se vždycky soustředil na ty zvýrazněný body :)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    AUDIAC: Hned u toho velkyho vstupu bliz k tamde, kousek za branou vlevo.
    best foods sapa - Hledat Googlem
    https://www.google.com/...0l3.4850j0j4&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    AUDIAC: hledej na mape pod tamdou :)
    sapamapa.cz
    http://www.sapamapa.cz/
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MATEJICEKKK: Prosimte kde je v Sape indo/pako kramek? Jsem ho tam nikdy neviděl.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFLEX: To je tezky. Moje zena to tam taky fakt nenavidi, pro me je to chut z detstvi, kdyz jsme chodili do Vodickovy a dokonce jezdili do Kosmonos, kde byla druha cinska restaurace v Ceskoslovensku...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ZUZKAOU: v Hostivici jsem byl a horsi jidlo jsem nemel. Hrozne lidi to tam chvali, nevim proc. Kung pao s masem pouzitym ve vyvaru s kostmi (a vlastne jen maso sojovka a mrazena zelenina) Ale chapu ze tam chodi lidi co si chteji obnovit socik
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MAKROUSEK: Ja jsem vcera volal do bestfoods, myslim ze ss to tak jmenuje. Do toho indo pako obchodu a pry maji otevreno. Ale co se tyce restauraci, tak nevim.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Pry ve velkym sijou rousky, zahlidnul jsem na nejakych internetech.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MATEJICEKKK: Sapa je cela zavrena kupodivu.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Navite nahodou jestli restaurace v sape vari a davaji jidlo s sebou?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: jo jo, jednou udělala tchýně kung pao a já na to dost hudroval. A ona se hájila, že stejně to dělali ve vodickovy ulici. Pominuvsi tuto skutečnost jsem hudroval na její český kung pao dal.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    LOPIN: Jo, Sony Side, par veci jsem videl, pak me ale treba ten jeho Iran vubec nebavil a par dni na to prisel Food ranger a i presto jeho wooooow to bylo fakt o dost lepsi. Jeste kdyz prihlednu k tomu, ze Side ma zas sebou nekolika clenej tym a on to dela jen se zenou. Nejaky videa me ale bavily
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LOPIN: dobry wtf, jak to upece ve vejfuku lodi
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    MATEJICEKKK: me driv stval Best food review show, ten s tim satkem, ale ted me.bavi nejvic. Food ranger je uz fakt moc s tim svym wow.

Japanese Seafood NIGHTMARE!!! RARE Deep Sea Creature Cooking!!
    http://www.youtube.com/watch?v=sfWWxnjZkE8
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BRUKEV: Haha, jo to taky. Jinak za me taky lepsi Mark Wiens, pro me vic stravitelnej, sympatictejsi a vic me bavi jeho videa kde je taky neco navic z cestovani. Trevor mi posledni dobou pripomina nejakyho kanadana ze South parku :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    STRANGERD: o tom nevím, tam je leda populární si srknout vzduch dovnitř

EZEE: u Weinse nemusím to jeho rozzáření očí po každém prvním soustu, je to pro mě strojený. Ale z obou uvedených je pro mě sympatičtější Weins.

MATEJICEKKK: hlavně ho zjevně dostala ta servírka s tím malým pivkem na ex :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam