• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    SARTH
    SARTH --- ---
    87HIGHFLYER: používám toto, na házení je to těžké, ale beztak to taky jde na sklo. 30 cm spíš tak pro 2 lidi: https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/...i-misa-brizoll-wok-30-cm-vyska-10-cm-dovoz-belissfinx.html
    Za 700 Kč je to zadarmo :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Chtěl bych pánev co nejblíž klasickýmu ocelovýmu woku. Problém je v tom, že mám doma jen sklokeramiku. Nějaký nápady / zkušenosti? Cena do / kolem 1500, pokud to neni blbost.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: Ještě deset let, jo? To snad stihnu :-)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    KASUMI: to je pobocka shin food, docela fajn mit v centru po ruce podobnej obchod .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jeste jsem tam vlezla

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak vedle Sia V celnici je obchod s korejskymi potravinami
    Jen jsem tam nakoukla, ale vypada to minimalne pro ke dobre
    Spousta past a tak

Maji do 2030 otevreni
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SARTH: Byl jsem tam dnes, maji ho. A taky jsem si vsiml ze jsou tam jako obchod tak o 20% levnejsi nez v Kyjich.
    SARTH
    SARTH --- ---
    Tohle douchi tam před třemi týdny tuším měli, pak jsem to viděl taky v těch Kyjích a občas ho mají i někteří Vietnamci. Třeba ti v Brně na nádraží. Ptal jsem se i na Baijiu, ve kterém by se to pak mělo louhovat, ale to už jsem chtěl fakt moc

MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ALDARION: Joo, casto to chce spis ukazat. Jeste ke vsemu, kdyz spoustu tech nazvu zna clovek jen v anglictine
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MATEJICEKKK: Ptaní se mi tam většinou moc nefunguje, pokud si předem neudělám vyznakovaný seznam. "Neumím to přečíst, ale v receptu je tohle." :D
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZUZKAOU: Tak treba nemeli. Ptala ses?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATEJICEKKK: tak jsem je prostě nenašla :-/
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZUZKAOU: Pokud mas na mysli douchi, tak ty jsem tam kupoval. Jinak je maji v kyjich.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATEJICEKKK: je tam! ale teda nemají fermentovaný boby jen tak sušený (fermeted black beans). nevíte jestli je má někdo v Praze v krámě?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZUZKAOU: Kdyz si stoupnes celem pred mycku aut, tak se otoc o 90° vpravo a jdi rovne.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZUZKAOU: Chodíval jsem dlouho do rohu za parkovištěm, cca jak je na Sapamapě Luky Stars. Vchod je přibližně tam, kam mi google umisťuje modrou kapku "SAPA Shopping mall". Ale letos jsem tam ještě nebyl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam