• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    IGNACIUS
    IGNACIUS --- ---
    Když si s tím ještě někdo pohraje tak proč ne, velikost mi nepřijde špatná. Já bych tam slogan nedávala, mělo by to být co nejčistější a nejjednodušší na tak malé ploše. Prostě uvolněná, hravá grafika :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MOLLY: líbí se mi slogan menstruace pohodlně,levně,ekologicky:-))),ale nápis na produktu je divnej....
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MOLLY: me se to zda dost nahňácaný na sobe
    takovej amaterskej styl mladejch anarchistu :)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MOLLY: "místem" pochopitelně (a berte to jen jako návrh...)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MARGARITKA: to je šetření mítem, ale šlo by to i bez toho..
    MOLLY
    MOLLY --- ---

    nebo takhle
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MOLLY: napisy pres obrazky ne e...
    MOLLY
    MOLLY --- ---


    takhle by to na velikost sirek šlo, ještě tam dodat nápis - menstruační kalíšek (nevím, co to je za písmo... tak jsem to nechtěla paskvilit)
    ale pak tam není místo moc na ty barevný kalíšky, což je škoda a na názvy - lada, že by se daly okolo...
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    mě se dost líbí ten jednoduchý obrázek v záhlaví. Myslím, že ekonomická stránka věci je taky dost velké lákadlo, a právě jsem spočítala, že za svůj život žena promenstruuje průměrně 36000 ,- a to je ještě hodně spořivá :)
    Zkusím si ještě pohrát s tímhle nápadem a uvidím.
    CHANA
    CHANA --- ---
    GIMEL: zamýšlela jsem to právě jen jako web a ten jsem si představovala jako pouhý seznam odkazů (což by samozřejmě také byla reklama, ale až v druhém řádu), hlavně ne žádnou diskusi, fanclub, stačí nyx.

    XMARGE: jsem totální amatér, chápu, že by pak mnou presentovaná věc nemusela působit věrohodně a vůbec na tom webu netrvám a klidně ho nechám zaniknout. Vytvořila jsem ho jen, abychom měli konkrétní web, o kterém bychom mohly diskutovat

    Ovšem i odkaz na google je reklama tak jsem spíše pro heslo menstruační kalíšek a nechat na dámách jak budou hledat
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    no a nebo nějaká šikovná ruka může dát a poupravit na české poměry ten obrázek co máme tady v záhlaví,malej je dost,kalíšek může být barevně,ale podle mě je pořád ten "krvácející klín" nejvýstižnější...
    GIMEL: ale tohle se mi taky hodně líbí
    IKA
    IKA --- ---
    MANIFEE: mas samozrejme pravdu, vcera som si vplyvom neskorej nocnej hodiny interpretovala krabicku od cigariet ako krabicku od zapaliek.:))
    velkost cigaretovej krabicky bude tak akurat, vzhladom na miesto urcenia.:)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ty komiksove okenka ale prece nemusej byt tak velky, by se imho na tu krabicku od cigaret i veslo...
    IKA
    IKA --- ---
    (takze berte prosim vsetky moje prispevky na tuto temu ako take prvotne napady, nic za co by som sa bila do krvi alebo co by som si nenechala vyvratit - mozno su to uplne blbosti, mozno to su dobre veci, a mozno to su blbosti, ktore niektoru z vas inspiruju k tym dobrym veciam.. proste brainstorming.:)
    IKA
    IKA --- ---
    GIDDY: no to chapem, len rozmyslam "nahlas", ako tolko informacii dostat na tak malu plochu..
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    IKA: to je asi moc slozite na lepeni a pro kamose zas 3x prace
    IKA
    IKA --- ---
    GIDDY: tak ma napadlo, ak by to mali byt komiksove okienka, nedali by sa vyrobit tri typy nalepiek? (vlozka+tampon+kalisok, kazde okienko komiksu zvlast).

    tym by sa riesila ta mala plocha, ktora je k dispozicii..len by sme to potom museli pekne disciplinovane lepit v trojiciach, no.:))
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    takze, damy, dele sem tu nebyla:) hezky ste to tu rozjely!

    jak sem psala, muzu diky kamaradovi v tiskarne zaridit zdarma urcity pocet stickerek, kolik mi neni schopen rict, ale tak slo by to dycky delat postupne, jakoze mozna ne vsechno mega mnozstvi rovnou, ale postupne, ze to dycky primicha k nake zakazce nebo tak nejak..ale nesmi to byt moc velke!!! obavam se ze pouze zhruba jako krabicka cigaret (cca 10x15cm), stejnelepit nekam vetsi nalepky mi prijde blbost

    navrh se mi libi, hesla klasika-moderna-revoluce sou supr!! napadlo me ale to dat spis vedle sebe nez nad sebe a este tu padla zminka o komiksovych rameccich...coz mi prijde zajimave, coz to udelat jako opravdu jednoduchy komiks? tri ctverce, v prvnim nekolik vlozek za sebou v rade, ve druhem stejne tak tampony a ve tretim jeden kalisek, barevne, pak uz tam necpat zadne dalsi typy kalisku nebo podobne...ovsem to si rika, ze zas nepujde udelat v tak malem rozmeru?:(

    a dalsi dulezita vec, ten web, byla sem to mimojine ja, ktera sem nechtela propagovat nake stranky, co kalichy prodavaji, proto se taktez priklanim k verzi "menstruacni kalisek" a koho ta nalepka zaujme, uz si to sam dohleda a nenecha se odradit, kdo se necha odradit, asi by si to stejne neporidil, takze tak za me:)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ano!
    IGNACIUS
    IGNACIUS --- ---
    Přesně!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam