GIMEL: zober si deci sava. fakt. na dezinfekciu sa používa liter na 10l vody, takže deci na liter, alebo štvrť deci na štvrť litra vody - do pohára s viečkom, namočiť a je to. mne sa vyvárať nechce, toto mi príde rýchlejšie. a savo nebezpečné skutočne nie je.
a riešili ste tu to pretekanie, ako tak spätne dočítam. neviem, po prvom použití a nadšení mi pri ďalšom cykle tiež pretekal. keď všetko zlyhá (kontrola umiestnenia, vytiahnutie a znovunasadenie, a tak), tak som si vytiahla príbalový leták. a zaujalo ma upozornenie, že treba udržiavať čisté tie dierky. no, pri prvom použití som ešte plná elánu pri každom vytiahnutí (od začiatku mením len ráno a večer v sprche) nielen dôkladne vyplachovala a umývala mydlom, ale aj poctivo čistila kefkou (áno, vyhradila som na to novú najmäkšiu curaproxku:)). neskôr som to už nerobila, bola som v tom, že vypláchnutie a mydlo stačia. ale potom sa mi zdalo, akoby tie dierky, čo majú udržiavať podtlak neboli úplne vyčistené - nebola v nich krv, skôr by som povedala, že to bolo od sekrétu zvonka. takže zase čistím kefkou, alebo aspoň pri vyplachovaní zohýbam v mieste tej perforácie pod tečúcou vodou. a či to je skutočne tým, alebo nie, to neviem, ale odvtedy už sa mi nestalo, aby pretiekol.