• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LANTHAL: otlaky sou naka uplna picovina, co otlaky ze sukani ???

    pochva je pruzny sval, ktery se prizpusobi, max sme tu resily, ze u nekoho muze ten vetsi mit za nasledek tlak na mocak a pak riziko zanetu, coz me se obcas stalo, ze sem citila, ze dyz sem ho mela zavedeny, hur se mi curalo, asi kdyz je ta poloha trosku spatne, tak to neni uplne koser a muze to takle zlobit

    s tou velikosti, pokud ma nekdo silnou menstruaci rozhodne si ma porizovat vetsi kvuli kapacite, ale jinak si nemylsim, ze je mensi zas takova blbost, ale samozrejme ten vetsi se nekdy kazdopadne vyuzije, takze to neni spatna volba:)
    IKA
    IKA --- ---
    LANTHAL: otlaky? to som este nepocula..

    QUANTI: nezvyk. pre rychlejsie zvyknutie odporucam (staci v mysli) porovnat s priemernym penisom. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JULYZ: já si pořídila tu dvojsadu yuuki za výhodnou cenu, tak uvidím. Monstrózní mi zatím přijdou oba dva, ale chápu, že to je spíš asi nezvyk :)))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    no já se o kalíšku bavila s mojí gynekoložkou a ona z toho úplně nadšená není, říkala, že je to cizí těleso a může způsobovat otlaky, ale zas říkala, že pokud mi to vyhovuje, tak ať si dělám co chci, že žádný vyložený argument proti nemá ... :)
    Takže s tou velikostí bych to z tohodle důvodu taky možná nepřeháněla, pokud se dá bez problému používat menší, tak bych asi šla do něj...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    MARGARITKA: jj, tiež si myslím, že radšej väčší po osobnej skúsenosti. netuším, prečo mi tehdá radili, že ak neviem, tak pre istotu menší.
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    JULYZ: děkuju:)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    JULYZ: to doporucuji primo i nekteri vyrobci - pri nejistote radeji vetsi, stejne si ho pravdepodobne driv nebo pozdeji bude muset kazda uzivatelka poridit :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    mne je 30, nerodila som, bolo mi poradené si kúpiť spíš menší kalíšok, tak som si kúpila menší LadyCup. po 4 menštruáciách, keď v tých najsilnejších dvoch dňoch bol kvôli pretekaniu prakticky nepoužiteľný, som zainvestovala do väčšieho Yuukiho a zdá sa, že už to snáď bude v pohode. takže asi radšej väčší ako menší, keď si človek nie je istý. v sebe necítim ani jeden.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LAURA: jak uz sem nekolikrat psala, rodila sem a pouzivam mensi mooncup
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    yuuki přišly! jak tu někdo psal, že se nemůže dočkat menstruace, přišlo mi to divný, ale teď se cítím podobně :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BRUSINKA: jasne, proste to ale poznam...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CMLKA: tak on se jakoby nemusí hned zlomit, ale začne mít takový rýhy z ohýbání imo, víš co myslím:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GRETKA: jo takhle evidentne, ja myslela, jestli to nebude nejak nerozeznatelne...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    CMLKA: podle mne to poznas, stejne jako stare dudliky, ten silikon zacne byt min ohebny a jednoho dne se proste zlomi. Myslim, ze min 5 let by mel vydrzet, psali az deset let. Pro presnejsi informaci je nejlepsi napsat vyrobci.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    IKA: ta je otresna, zrovna ji davali....fakt silenost

    ad Miss cup, no co by, dalsi kalisek, tenhle se pro zmenu vyrabi v Brazilu, co je ale zajimavy je, ze na tech strankach pisou, ze by se mel menit kazdy 2 - 3 roky...

    btw uz jste nektera menila? Ja uz ho mam vic jak 3 roky a tak nevim, kdy vymenit....mela jsem pocit, ze se psalo az 10 let
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LICINDA: mno, když myslíš...
    tohle jsou moje fka, abys měla představu ohledne správných velikostí:)
    [ CAMELLA @ Vše o podprsenkách ]
    (a končím OT)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: řkám to jako majitelka průmerných či spíš menších prsou, která nosí košík F :)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    XMARGE: vím, jak vypadá nahá ;) vím, že je spousta typů číslování, to asi nejzaběhlejší používám, proto jsem to zmínila. Rozhodně nemá průměrný nebo menší prsa, a myslím, že bez podprsenky to poznám lépe ;) ale děkuju, až budu potřebovat, jistě tam zabrousím:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LICINDA: tak, že déčka na štíhlé slečně nejsou velká prsa a pokud má tvoje sestra prsa velká, tak nejspíš nemá D. A pokud ty považuješ D za velká, tak možná sama nenosíš správnou velikost. Nicméně nechci to tu spamovat a proto tě prosím, pokud o tom chceš polemizovat, k přesunutí do oné diskuze :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LICINDA: nejspíš tak, že když zmiňuješ prsa D jako něco velkýho, tak asi nenosíte ani jedna správnou velikost podprsenky (D jsou průměrný, spíš menší prsa) a měla bys zajít do diskuze o podprsenkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam