• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    LILY: tak google říká na nebezpečí otlaků toto:
    Zánět dělohy ... Jiným způsobem vniknutí infekce je zanícení otlaků a okolí odumřelé tkáně, která vzniká při používání nitroděložního tělíska. (http://nemoci.vitalion.cz/zanet-delohy/)

    Nicméně nechtěla jsem tady tím rozpoutat nějakou negativní kampaň :)) Jestliže to tady používá třicet ženských a nikdo se s tím za celou dobu nesetkal, tak to asi nebude právě akutní problém ... možná něco jako u tampónů toxický šok, či jak se to jmenuje ...

    Zajímaly by mě názory i dalších gynekologů, tak kdybyste se třeba někdy taky ptaly, tak bych byla ráda, za další "expertní názory" ...
    LILY
    LILY --- ---
    PROMETHEA: taky jsem si říkala. Navíc i kdybych měla brýle čistě teoreticky víc dnů, tak si myslím, že by se nic hrozného nestalo.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MAUTUSKA: ale ciste logicky...pod brejlema mas kost/nos, a pochva je preci jenom tkan, jeste k tomu extremne flexibilni
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    me to taky neprijde jako blbost. kalisek se dotyka jednoho mista nepretrzite x dni. kdyz si sundam vecer bryle mam taky otlaceny nos... spis de o to jestli to necemu vadi (nebo bude vadit v budoucnu) a jestli je to misto schopny se zregenerovat.
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ANABEL_LEE: A co se jim nelíbí? Taky otlaky?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BOUCNER: no tak oni gynekologove nijak neskacou nadsenim ani z venusinych kulicek...
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    BOUCNER: off topic - ale dar vizualizace je v tomhle fóru prokletí:))))
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LANTHAL: mas pravdu, trosku sem to zvelicila
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    LANTHAL: no mě to přijde taky jako blbina...možná neví,že jsou okraje zakulacené...proč by se jinak vyráběly třeba venušiny kuličky,to by museli mít ženský,co je nosí pravidelně teda hodně zajímavý tvar vagíny,ne?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    GIDDY: hele já nevim, ale vcelku si dovedu představit, že to může něco takovýho způsobit ... ten tlak je konstatní a najedno místo, možná něco jako moc utažený hodinky, co já vim. Příměr k šukání je trochu mimo, protože (alespoň já teda) nešukám týden v kuse :) Ale jako neřešim to, zatím s tím problémy nemám, ... jen reprodukuju reakci gynekoložky. Abychom se tady jen neplácaly po ramenou, jak je to úžasný a že to nikdy nemůže mít žádný negativa ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IKA: jo jo, to se snažím .)

    no nic, nejspíš už o víkendu otestuju :D
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LANTHAL: otlaky sou naka uplna picovina, co otlaky ze sukani ???

    pochva je pruzny sval, ktery se prizpusobi, max sme tu resily, ze u nekoho muze ten vetsi mit za nasledek tlak na mocak a pak riziko zanetu, coz me se obcas stalo, ze sem citila, ze dyz sem ho mela zavedeny, hur se mi curalo, asi kdyz je ta poloha trosku spatne, tak to neni uplne koser a muze to takle zlobit

    s tou velikosti, pokud ma nekdo silnou menstruaci rozhodne si ma porizovat vetsi kvuli kapacite, ale jinak si nemylsim, ze je mensi zas takova blbost, ale samozrejme ten vetsi se nekdy kazdopadne vyuzije, takze to neni spatna volba:)
    IKA
    IKA --- ---
    LANTHAL: otlaky? to som este nepocula..

    QUANTI: nezvyk. pre rychlejsie zvyknutie odporucam (staci v mysli) porovnat s priemernym penisom. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JULYZ: já si pořídila tu dvojsadu yuuki za výhodnou cenu, tak uvidím. Monstrózní mi zatím přijdou oba dva, ale chápu, že to je spíš asi nezvyk :)))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    no já se o kalíšku bavila s mojí gynekoložkou a ona z toho úplně nadšená není, říkala, že je to cizí těleso a může způsobovat otlaky, ale zas říkala, že pokud mi to vyhovuje, tak ať si dělám co chci, že žádný vyložený argument proti nemá ... :)
    Takže s tou velikostí bych to z tohodle důvodu taky možná nepřeháněla, pokud se dá bez problému používat menší, tak bych asi šla do něj...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    MARGARITKA: jj, tiež si myslím, že radšej väčší po osobnej skúsenosti. netuším, prečo mi tehdá radili, že ak neviem, tak pre istotu menší.
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    JULYZ: děkuju:)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    JULYZ: to doporucuji primo i nekteri vyrobci - pri nejistote radeji vetsi, stejne si ho pravdepodobne driv nebo pozdeji bude muset kazda uzivatelka poridit :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    mne je 30, nerodila som, bolo mi poradené si kúpiť spíš menší kalíšok, tak som si kúpila menší LadyCup. po 4 menštruáciách, keď v tých najsilnejších dvoch dňoch bol kvôli pretekaniu prakticky nepoužiteľný, som zainvestovala do väčšieho Yuukiho a zdá sa, že už to snáď bude v pohode. takže asi radšej väčší ako menší, keď si človek nie je istý. v sebe necítim ani jeden.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LAURA: jak uz sem nekolikrat psala, rodila sem a pouzivam mensi mooncup
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam