• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    MONIA: ano, ja si prdel zasypavam uz pudrem, hnus nejvetsi, konecne to vypada ze prestavam krvacet, ale ja to mam dycky nadlouho..nebo esli se tu muzu ptat, jako dlouho po porodu este krvacite? ja uz ctvrty tyden, u poslendiho porodu si to nepamatuju, ale to mohlo byt klidne pet tydnu:(
    MONIA
    MONIA --- ---
    MORGAIN: já třeba nesnesu dlouhodobé používání vložek,mám z toho opruzeniny nejvyššího stupně. proto je prakticky nepoužívám,teď po porodu bohužel nebylo moc na výběr a musím říct,že jsem si opět prošla peklem.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    tak sem v tom sestinedeli ten kalisek preci jen zkusila, ale drel me a nechtel jit hloubs, byl furt na kraji a citila sem kazdy vroubek:( me sere
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHANA: V čem ti přijdou látkové vložky pohodlnější, než jednorázové?
    CHANA
    CHANA --- ---
    KETHAMINA: látkové vložky jsou nesrovnatelně příjemnější než jednorázové vložky. Jsou chvíle, kdy si člověk kalíšek vzít nemůže. Třeba po porodu s nastřiženou hrází:(
    Po císaři jsem asi po třech týdnech už nosila kalíšek a naštěstí bez problémů
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak super, dneska uplne v pohode, ted mi doslo, ze bych ho od rana od pul sedme uz asi mohla jit vylit. Takze spokojenost :-)) Dekuju moc vsem.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RENFRI: Já taky nejsem podle nákresu. Čípek mám někde uprostřed pochvy a ne až na konci:o)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    GIDDY: Jo, na tohle jsem koukala a musela jsem se smát, že asi nejsem podle nakresu..;-) Ale dobrý, uatrihla jsem stopku a mnohem lepší, i ven šel pěkně.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mě jednou kalich šíleně bolel, když byl blbě pootočený - nebyl podél, ale tak o 45° proti směru a nějak divně vzpříčený... drobná úprava směru stačila.

    A prvních pár cyklů bylo občas divokých celkově... sem tam jsem se škrábla, postupné zkracování stopky... zkrátka pak bolelo už úplně všechno :)

    Jinak já vždycky nasadím relativně nízko a on se sám během pár minut usadí o cca 4-5 cm hlouběji...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RENFRI: Je možný, že tím, jak tam byla stopka, tak se ti nacpal moc dovnitř a tlačil, protože byl příliš hluboko. Já měla kalíšek zavedný vždy tak, že jsem kousek za vchodem cítila prstem dno kalíšku - takže kdyby měl stopku, celá by čouhala ven.. Čípek mám podlě mě celkem nízko, pokud to máš jako já, tak je možný, že se ti kalíšek cpal moc dovnitř a tlačil na čípek směrem dovnitř a to bolí..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    RENFRI: Já ho poprvé bez stopky dolovala snad půl hodiny ;-) Sám se mi usadí právě docela vysoko, ale chce to jen grif :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SIKY: Rovne ho prave nedavam, to jsem taky znejistela, jestli delam dobre, ale rovne praveze neni. No jasny, chce to asi zvyk, je to neco novyho, kazdej je jinak citlivej. Stopku jsem zkratila a urcite lepsi. Monza ho uz nikdy nevyndam, ale ted to netlaci :-DD
    SIKY
    SIKY --- ---
    RENFRI: Je to druhý den, chce to chvilku zkoušet, holt. Taky mi trvalo, než jsem vychytala délku stopky (postupně zkráceno na vůbec žádnou) a polohu. Taky je tam trochu náklon, takže pokud ho dáváš rovně, může to tlačit. Třeba si od něj na noc odpočiň a pak zkus znova.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LANTHAL: To ne, dneska jsem resila uplne jiny veci, nemela na nej myslenky a stejne mi vadil, to samy v noci, to jsem proste chtela spat, ale bolelo to. Ja mam pocit, ze hloubeji to moc nejde a min hluboko vlastne taky ne, asi mam nejakou anomalii, k cipku to rozhodne neni "kilometr", vsak kdyz si na nej normalne dosahnu prstem, tak tek kalisek neni o moc kratsi nez ten prst...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Hmm, jdu ustrihnout stopku a uvidim.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LANTHAL: Hm, asi by fakt byl lepsi mensi, i takhle mam pocit, ze je moc velky, ale ja si myslela, ze kdyz vezmu nejmensi velikost, ze to bude stacit, zvlast kdyz jsem rok po porodu.. hmm, jdu studovat ty rozmery. o FleurCupu tu nekdo rikal, ze je hodne mekky?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    aha, máš nejmenší :)
    no možná o tom to celý je, zkusit zapomenout na to, že ho máš ;)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    RENFRI: tlak na konečník si taky v začátcích pamatuju, zkus zavést trochu hlouběji a je to hodně o zvyku ... třeba máš i moc velký kalich a příjemnější a dostatečný by byl i nějaký menší?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LANTHAL: No jo, kdyz mi zatim neni pohodlny nijak :-) Vcera jsem to spis nemela cas vnimat, drely me boty :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam