Taky mám něco kalíškového pro pobavení - btw asi největší trapas mého života. Občas tu někdo píšete, že jste na kalíšek zapoměly a vyndaly ho později, než je záhodno. Já si vždy v duchu říkala, že to by se mi stát nemohlo. Taky tu občas některá píše, že kalich prošel testování sexem - to mi pro změnu přišlo naprosto technicky nepředstavitelné. No a nedávno jsem měla nějaké běhání po doktorech a nacházela se i poblíž svého gynekologa. Protože mi zbylo trochu času, řekla jsem si, že tam taky zajdu (měla jsem to v plánu o pár dní později, na prevenci). Ležím na tom křesle a najednou doktor takovej dost vyděšenej výraz a volá si k ruce sestřičku. Zneklidnělo mě to a ptám se, co se jako děje. Prý ještě neví, ale něco "tam" nehraje. Měla jsem nedávno nějaké nepříjemné problémy, tak čekám celá vyděšená, co to. V ten moment mi to ještě vůbec nedošlo. Teprve když s udiveným výrazem doktor hlesl: "Pesar?" a vytáhl to, tak mi to došlo - zapomenutej kalich z předchozího dne! Už jsem jen došpiňovala po MS a přísahám, že jsem si byla vnitřně naprosto jistá, že jsem ho večer vyndala! Navíc večer proběhl i sex a muž nic neříkal. Myslela jsem, že se propadnu někam hodně, hodně hluboko... (ten mráz trapnosti běhající po zádech...)