BEBEBE: já už tady kdysy o tom nerozvinutí psala
[ LANTHAL @ MOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující *** ] ... mně se téměř po každém zavedení ihned nerozvine. Kašlu na obkružování a tahání, to mi vůbec nefunguje, nechám ho tam nerozvinutý, chvilku se snažím uvolnit svaly (třeba takovým "potřásáním zadku" a různým nakláněním), většinou se během toho rozvine (je to cítit, prostě lehký pohyb, tlak), a někdy cviky nezaberou a trvá mu rozvinutí třeba i pár minut (asi nikdy ne dýl jak 5-10minut). Mám teda velký Yuuki.
Radím všechno dělat pomalu a jemně, nespěchat, správně ho složit, zasouvat pomalu, prostě v klidu. Manipulace s ním by rozhodně neměla bolet. Počátky jsou sice krušnější, ale i tak. Tahání za stopku mi přijde naprosto brutální způsob vyndavání, neboj se pro něj sáhout hloubš, chytit ho přímo za dno a předtím, než ho začneš tahat ven, tak dno zmáčknout (tahat tedy rovnou za dno).
On je člověk ze začátku z toho takovej nervní, klidně si dej den dva pauzu, nervy i pochva si odpočinete, zregenerujete a můžete zkusit znovu. Držím palce, když se to člověk naučí, tak to opravdu stojí za to :)