Tak já po euforii prvního dne prožila zklamání a naprosté šílenství na letištích. Zjistila jsem, že když je menstruace silnější, kalíšek mi začne protékat. Většinou vydrží tak hodinu a pak plum, je jen asi tak ze třetiny plný, ale z nějakého důvodu se nějak uvolní a teče to. Je fakt, že dnešek by s kombinací tampónů a vložek byl zrovna tak hrůzostrašný. No, docela mě to zklamalo, mám dvě teorie, buď ho zavádím blbě (ale včera při slabší menstruaci dobrý a teď večer už se to začíná zklidňovat a už taky přestal protékat), anebo je tím na vině moje ochablejší pánevní dno. Jo, taky jsem uvažovala o té konzistenci a ucpávání dírek. Jestli to nevychytám, padnou moje iluze o koupání KDYKOLI. Jinak manipulace v pohodě, láhev s vodou si moc neumím představit, ale mokrý ubrousky myslím bohatě stačí, dokonce i na pročištění dírek. A v Bergamu na letišti je dokonce jeden záchod s bidetem. (dneska jsem ho navštívila 3x ;-)
Jinak co se týče toho zavádění, když to udělám jako je na obrázku na nástěnce, nedá se to vydržet, evidentně tam nedrží a tlačí. Musím ho zasunout trochu dál, on tam pak zajede v podstatě sám, ale myslím, že je na stejném místě, jako na tom nákresu ten tampón.