• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    add akce co zmiňovala TALURANIT:, nechcete jít do to někdo se mnou? zjistila jsem že mi na silný dny nestačí ten malej od mooncup, tak bych ráda i ten větší. že bychom se šábli o poštovný, kdyby ta záujemnkyně byla z Brna, byla by to značka ideál :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TALURANIT: první vytahování byla cca 10 min tortura, nakonec jsem to nejak vytáhla, ale taky jsem mela tuchle "schýzu" pak jsem se patala sousedky (používá ho už asi 3 roky) a říkala, že zatlačí a je. tak jsem napříště zatlačila a je po "schýze" ;)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    TALURANIT: to, že to neuměla ještě neznamená, že to nejde. Může být problém i v té dámě. Dřep a trocha snahy pomůže vždycky - hlavně se nestresovat, ale naopak uvolnit. A pro začátek nechat stopku (i když já ji ustřihla hned)
    LILY
    LILY --- ---
    ORISKOVANUTELA: mně se stalo snad jen jednou, že by nějaká kámoška říkala, že je to nechutné...a sama už je spokojenou uživatelkou, jen do toho musela dozrát. :)
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    LILY:
    mě se jednou holky ve škole ptali, co to mám, tak sem jim řekla, že to je kalíšek, a jejich znechucený pohledy....:D Pár dní nato jsme měli ve škole přednášku sexuoložky, která mrtě chválila tampony, tak sem si myslela svoje, a po přednášce se jí zeptala, co si o kalíšku myslí - prý ho zná, ale nepoužívala by ho, nezdá se jí to kvuli hygieně a pod...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    TALURANIT:
    Nebát se toho...
    TALURANIT
    TALURANIT --- ---
    Koupila jsem teďka Yuuki - mají na stránkách akci 1+1 ještě s tou sterilizační krabičkou - už jen čekám, až dojde. Ten větší je pro mamku - ta ale někde četla, že jedna paní si ho po prvním zavedení neuměla vytáhnout a musela s tím na pohotovost. Teďka se bojí, že se jí to stane taky. Co myslíte?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANABEL_LEE: Znám 3 nespokojené uživatelky, co se vrátily k vložkám a tamponům, ale uznávám, že je to menšina ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    NILA: já jsem teď na výletě u kamarádů v zahraničí a měním i po hospodách, kde je umyvadlo vždycky mimo kabinku a úplně v pohodě.. Pokud by někdo blbě koukal, co to v tom umyvadle myju, tak se budu tvářit, že je to ta nejobyčejnější věc na světě. :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NILA: :) ktera jednou zkusi, uz nechce jinak... .)
    NILA
    NILA --- ---
    nakoniec pach zmizol a vsetko je okej. prva skusenost uplne super, ziadne problemy. Pri predstave vymienania v robote sa mi vynarali same pekelne scenare ale nakoniec slo vsetko hladko. nerozumiem kde som bola doteraz..mam teraz taku chut kazdej svojej kamaratke rvat do ruk kalisky:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    davam ctvrt tablety do sklenice od marmelady - cca 3 deci - a kalich je do rana jak padly snih .)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MARGARITKA: vyzkouším
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Já jsem jednou kalich přes noc zapoměla v miltonu, a krásně mi ho to vybělilo.... Mám malou krabičku jak je od lučiny, a dávám tam množství cca jak 4špetky - mám tablety nadrcený
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MOLLY: na to je dobra klasicka houbicka na nadobi - drsna strana, mam z jedne nove odstrihnuty rozek jen pro tyto ucely... + mydlo (to vycisti snad vsechno)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    já teda sterilizuji kalíšek varem, po pěti letech používání už byl docela zahnědlý, tak jsem koupila milton. Po první tabletě to moc nezmizlo (dala jsem jednu do 5 litru), pak jsem to vyvařila v octu a ručně nehtem vydrbala, ale asi to chce čistit důkladněji než jednou za pět let. (vyvařováním jen ve vodě se té zahnědlosti nezbavím).
    a pach se mi na něm nedrží
    LILY
    LILY --- ---
    NILA: já jsem si to nevšimla ani u ladycupu, ale zase jsem nikdy nesterilizovala miltonem.
    NILA
    NILA --- ---
    SIKY: dala som mensiu polovicu na 2,5 litra..skusim nabuduce menej. tiez som si ale vsimla, ze LadyCup na seba nabera dost silno pach, vsimli ste si to aj na inych?
    SIKY
    SIKY --- ---
    NILA: Na jaký množství vody jsi dala jakou část tablety? Ona jedna tableta je myslím na 5 litrů. Já dávám čtvrtku na takovou asi čtvrtlitrovou sklenici. A nijak extra mi to nesmrdí. Ale možná jsem na zápach desinfekce zvyklá.
    NILA
    NILA --- ---
    dakujem dakujem...
    skusila som vcera Milton a bola celkom sokovana tym, ako silno to smrdi...
    pride mi to ako keby som si na LadyCup liala bazenovu chemiu..nabuduce teda asi skor varom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam