• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    TALURANIT
    TALURANIT --- ---
    Tak mi teda dneska přišel. Samozřejmě jsem ho hned musela otestovat. Zatím super. Vyndávání je docela napříjemné, ale to musím ještě nějak vychytat. Příjemně mě překvapilo, že ho vůbec necítím, i když není tak daleko jako tampon. Ani ta stopka mi nevadí. Fakt super. Normálně se těším na menstruaci :D
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    FRENNET: být na tom líp s penězma, neváhám, ale doopravdy teď počítám každou kačku...:-(:-( Přemýšlela jsem že bych toho mýho modrýho pomocníka s urvanym poutkem vyměnila, ale.... Nezvládám finančně:-(
    LILY
    LILY --- ---
    FRENNET: já jsem párkrát zkoušela, když jsem měla čerstvě ostříhané nehty, ale trik "zatlačit a je to" na mě nefunguje. Každopádně i tak to vyndávání trvá maximálně několik desítek vteřin.

LUCHUB: noo, ano.. :)))
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    LILY: Myslíš mě? :) To by mi bylo dost podobné.. :) Teď všude chválím jak můžu.. :) A nedokážu si představit jedinou menstruaci s tampony..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    add akce co zmiňovala TALURANIT:, nechcete jít do to někdo se mnou? zjistila jsem že mi na silný dny nestačí ten malej od mooncup, tak bych ráda i ten větší. že bychom se šábli o poštovný, kdyby ta záujemnkyně byla z Brna, byla by to značka ideál :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TALURANIT: první vytahování byla cca 10 min tortura, nakonec jsem to nejak vytáhla, ale taky jsem mela tuchle "schýzu" pak jsem se patala sousedky (používá ho už asi 3 roky) a říkala, že zatlačí a je. tak jsem napříště zatlačila a je po "schýze" ;)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    TALURANIT: to, že to neuměla ještě neznamená, že to nejde. Může být problém i v té dámě. Dřep a trocha snahy pomůže vždycky - hlavně se nestresovat, ale naopak uvolnit. A pro začátek nechat stopku (i když já ji ustřihla hned)
    LILY
    LILY --- ---
    ORISKOVANUTELA: mně se stalo snad jen jednou, že by nějaká kámoška říkala, že je to nechutné...a sama už je spokojenou uživatelkou, jen do toho musela dozrát. :)
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    LILY:
    mě se jednou holky ve škole ptali, co to mám, tak sem jim řekla, že to je kalíšek, a jejich znechucený pohledy....:D Pár dní nato jsme měli ve škole přednášku sexuoložky, která mrtě chválila tampony, tak sem si myslela svoje, a po přednášce se jí zeptala, co si o kalíšku myslí - prý ho zná, ale nepoužívala by ho, nezdá se jí to kvuli hygieně a pod...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    TALURANIT:
    Nebát se toho...
    TALURANIT
    TALURANIT --- ---
    Koupila jsem teďka Yuuki - mají na stránkách akci 1+1 ještě s tou sterilizační krabičkou - už jen čekám, až dojde. Ten větší je pro mamku - ta ale někde četla, že jedna paní si ho po prvním zavedení neuměla vytáhnout a musela s tím na pohotovost. Teďka se bojí, že se jí to stane taky. Co myslíte?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANABEL_LEE: Znám 3 nespokojené uživatelky, co se vrátily k vložkám a tamponům, ale uznávám, že je to menšina ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    NILA: já jsem teď na výletě u kamarádů v zahraničí a měním i po hospodách, kde je umyvadlo vždycky mimo kabinku a úplně v pohodě.. Pokud by někdo blbě koukal, co to v tom umyvadle myju, tak se budu tvářit, že je to ta nejobyčejnější věc na světě. :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NILA: :) ktera jednou zkusi, uz nechce jinak... .)
    NILA
    NILA --- ---
    nakoniec pach zmizol a vsetko je okej. prva skusenost uplne super, ziadne problemy. Pri predstave vymienania v robote sa mi vynarali same pekelne scenare ale nakoniec slo vsetko hladko. nerozumiem kde som bola doteraz..mam teraz taku chut kazdej svojej kamaratke rvat do ruk kalisky:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    davam ctvrt tablety do sklenice od marmelady - cca 3 deci - a kalich je do rana jak padly snih .)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MARGARITKA: vyzkouším
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Já jsem jednou kalich přes noc zapoměla v miltonu, a krásně mi ho to vybělilo.... Mám malou krabičku jak je od lučiny, a dávám tam množství cca jak 4špetky - mám tablety nadrcený
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MOLLY: na to je dobra klasicka houbicka na nadobi - drsna strana, mam z jedne nove odstrihnuty rozek jen pro tyto ucely... + mydlo (to vycisti snad vsechno)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    já teda sterilizuji kalíšek varem, po pěti letech používání už byl docela zahnědlý, tak jsem koupila milton. Po první tabletě to moc nezmizlo (dala jsem jednu do 5 litru), pak jsem to vyvařila v octu a ručně nehtem vydrbala, ale asi to chce čistit důkladněji než jednou za pět let. (vyvařováním jen ve vodě se té zahnědlosti nezbavím).
    a pach se mi na něm nedrží
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam