ANABEL_LEE: No, bývá to brutální :) ani ibalginy nezabíraj, leda ten algifen, často v koňských dávkách, a pak po něm jsem jak praštěná a usínám, a bez něj někdy nemůžu ani ležet, sedět. Docela mě to omezuje.
LADY_LEIA: Doktor vyhrožoval hormonální léčbu, jakoby umělou menopauzu, kdy by se ta tkáň měla zredukovat a vymizet (upřímně nechápu, že když beru antikoncepci, probíhá tam ten samej cyklus, jako u plodný ženy, vždyť by měla blokovat ovulaci, ne? a kdyžjí beru v kuse, tak jí stejně dostanu, ač bez bolestí, prostě bordel :D ), ale to zní děsivě, to budu ve 23 letech v přechodu? Mám ji na levém vaječníku jakoby za dělohou, velikost 4 na 5 cm. Právě nevím, jestli se obnovou jen ta sliznice nebude prostě obnovovat taky, potřebuju, aby mizela. Doktor mi tohle asi nepoví, co? Kontryhel už mám nějaký čas doma, tak si dneska udělám první čaj a budu to pít, snad to zabere. Sice to je v rozporu s tou teorií, co jsem četla, ale jestli to funguje, je to směrodatnější :) Už to fakt nechci!
LADY_LEIA: Bylinky by se měly střídat, je to napsané na každém bylinkovém čaji, že kúra má tvrat maximálně nějakou dobu, bývá to v řádech týdnů, pak se má udělat nějaká pauza. Zkus gůgl, ten by mohl poradit.
Jo a kalíšek je super, není uvnitř cítit, zatím se zdá, že i velikost jsem zvolila dobře, uvidím v noci. Mám z toho radost :)