tak ctu jak si predavate zkusenosti, ja jsem teda taky uz vyzkousela vic typu, tak to znova sepisu, treba to bude nekomu k uzitku:
mam vetsi yuuki (kvuli kapacite po porodu), mensi moon a ted jsem si udelala radost fialovym luno vetsi velikost (neprijde mi velky, jak tu nekdo psal)..moon uz nepouzivam,. sem lempl, necvicim a dost mi polevily svaly :( taky jsem si zkusila koupit melunu s kulickou, krasny, ale nepouzila, uz kdyz mi prisel jsem videla, ze je to na me male, mela jsem vel. M, mela jsem vzit L, tak jsem ho poslala dal, ale byl tuhost classic a klidne by byl ok ten sport, protoze porad nebyl tak tuhy jako moon, vsechny ostatni jsou mekci, coz mi moc nevyhovuje, yuuki nasleduje s tuhosti a nejmekci je teda ten luno, coz me sere, hrozne blbe se rozvinuje, ale to je asi tak jedina vada, da se to osefovat, ale pak mi naopak prijde ze lip sedne, vcucne se a nic kolem ze me neprotyka, coz se mi stavalo i u moonu i yuukiho, tak kdovi cim to je, jestli za to muze fakt ta tuhost?? protoze jak rikam yuuki je snad jeste o chlup vetsi