• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    GRETKA: a ještě jedna věc - on ten kalíšek mohl být plný, ač to po vytažení vypadalo, že je plný jen ze třetiny.. Protože část krve vytekla ven a další část vytekla při vyndavání.. Já to tak mám - první dny mám silnou MS a ač po vyndání vypadá kalíšek jen z půlky plný, dost krve vychrstne ven (v nejsilnějších dnech vyměňuju zásadně nad vanou, takže to vidím).
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MAIKOR: Jde taky o pozici těla, když si klekneš tak je hned "vše" blíž. Když už je přisátý, ale chceš s ním hýbat tak nejjednodušší je si zase dřepnout, strčit jeden prst vedle kalíšku, zrušit podtlak a šoupnout.
    Další věc je že může protékat kvůli zanesení dírek u okraje, a to i když není úplně úplně plný, protože se tím zruší právě ten podtlak.. Když ho necháš zaplnit celý až k dírkám tak se to právě stane = proteče ti a přitom když ho vytahuješ tak až tak plný není.. A znamená to, že ho chce častěji vylejvat.
    A pak to taky chce vědet, že během cyklu když kalíšek vyndáš, omyješ, zandáš, tak stejně můžeš špinit, protože si neumyla vagínu a krev co zůstala na stěnách pod kalíškem, která postupně odteče.
    Good luck. A klidně se ptej dál ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SPUNT: ja je koupila v lekarne
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Budu přes léto trochu cestovat, takže budu řešit sterilizaci jinak než vyvářením doma - poprvé. Tak jsem se jen chtěla zeptat, zda jsou Milton tablety normálně k sehnání v drogérce nebo musím objednávat z kalisek.cz.
    Díky:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: drzim palce ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Ja praveze nevim jak ho dat hloub, ale snad na to prijdu
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: nj ta anatomie... pritom mooncup je imho docela kratky, aspon podle obrazku, tak to fakt nevim. Me dno kalisku hned za vchodem teda dost drazdi, citim ho tam, a musim kalich dat proste vys..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANNNA: no vcera to bylo prvni den, dnes jsem si ho dala az ted, nechtela jsem riskovat nehodu, tak uvidim, treba to bude lepsi.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: vezmu mezi prsty, zastrcim kam az to jde, poustim. Dno je tesne za vchodem. Dal uz zasunout nejde. Asi jsem to napsala blbe.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: to moc nechapu ale kazdy jsme jiny no ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: dal uz praveze nedosahnu aniz bych ho nepustila.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: no, strcit ho poskladany proste jeste dal a pustit az pak ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: davam si ho tak na hloubku prstu, takze dno je tesne za vchodem. Nevim jak ho dat hloub, kdyz pustim ten poskladany okraj, on se hned rozvine a prisaje a pak uz mi nejde popostrcit hloub.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAIKOR: Pro mě je kalíšek první den cyklu nepoužitelný - fest protýká a způsobuje křeče. Od druhého dne v pohodě. Než mi to došlo, dost jsem se trápila, "jako to, že to vždycky zapomenu?!!!" :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: zkus experimentovat s vyskou jeho umisteni, potahnout ho nebo naopak zavest vys.. nekdy se proste nedari ho uchytit a nekdy to jde samo, ale chce to trenink, nevzdavej to ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Taky mam dotaz na protikajici kalisek. Mam ho od vcerejska, mooncup A (ten vetsi) a protika fakt hodne. Pri zavedeni se hezky prisal (udelal takovy ten zvuk), byl tak do 1/4 plny, ale odhadem to same mnozstvi nezachytil. Kde muze byt chyba? Jsem zacatecnik, tesila jsem se na nej a nechci to vzdat :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    LEDNACEK: MORGAIN: presne tohle mne napadlo. Jeste teda nemestruuju, 3mesice po porodu, ale cvicim furt. Jsem zvedava, jestli to tim cvicenim udrzim na velikosti, co jsem mela pred porodem :D.
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    Diky za odpovedi. Myslim, ze je hrebicek uhozeny do hlavicky. :~)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LEDNACEK: A ještě se doporučuje posilovat svaly pánevního dna... to ne ani tak kvůli kalíšku, ale tak obecně :-).
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LEDNACEK: Vagína se ti věkem a hlavně porodem roztáhla, svaly pánevního dna povolily. Pořiď větší velikost. Já jsem měla po prvním porodu to samé, původní (menší) kalíšek skoro vypadával, koupila jsem větší a po dvou cyklech to bylo ok. Po druhém porodu už mi stačí ten větší kalíšek a nikde nic nevylejzá:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam