• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    XMARGE: nevyjíždí, tak uff, vyglajdaná nejsem :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: tož ale až tak? Jsem normálně musela běžet na záchod, abych to stihla. Si připadám jako bych měla ms poprvé :)))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MAIKOR: kdybys byla, jak píšeš "vyglajdaná", kalíšek by se ti sunul dolů a měl tendenci vypadávat. Já to měla po prvním porodu s mooncupem B - měla jsem povolený pánevní dno a normálně mi vyjízděl tak, že půlka čouhala ven.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: ty zbytky krve jsou v orvnich dnech ms normalni plnohodnotna cervena ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SPUNT: maji i v DM

    GRETKA: dirky jsou ciste, to jsem kontrolovala. Podtlak tam je, protoze kdyz kalisek vytahuju, tak ho musim nejdriv "povolit". Ty zbytky krve bych chapala a spis by to bylo jako spineni, ne? Dnes jsem ho zase zkousela, podaril se mi dat hloubeji, ale stejnak hodne krve proteklo. Jeste se zkusim teda po zavedeni kalisku vysprchovat, abych vyplachla zbytky krve a aby bylo jasny, jestli protika nebo to jsou zbytky. Je mozny, ze bych potrebovala vetsi?? Jsem sice po porodu, ale uz dva roky a panevni dno taky cvicim, tak snad nejsem tak moc vyglajdana :))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    GRETKA: a ještě jedna věc - on ten kalíšek mohl být plný, ač to po vytažení vypadalo, že je plný jen ze třetiny.. Protože část krve vytekla ven a další část vytekla při vyndavání.. Já to tak mám - první dny mám silnou MS a ač po vyndání vypadá kalíšek jen z půlky plný, dost krve vychrstne ven (v nejsilnějších dnech vyměňuju zásadně nad vanou, takže to vidím).
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MAIKOR: Jde taky o pozici těla, když si klekneš tak je hned "vše" blíž. Když už je přisátý, ale chceš s ním hýbat tak nejjednodušší je si zase dřepnout, strčit jeden prst vedle kalíšku, zrušit podtlak a šoupnout.
    Další věc je že může protékat kvůli zanesení dírek u okraje, a to i když není úplně úplně plný, protože se tím zruší právě ten podtlak.. Když ho necháš zaplnit celý až k dírkám tak se to právě stane = proteče ti a přitom když ho vytahuješ tak až tak plný není.. A znamená to, že ho chce častěji vylejvat.
    A pak to taky chce vědet, že během cyklu když kalíšek vyndáš, omyješ, zandáš, tak stejně můžeš špinit, protože si neumyla vagínu a krev co zůstala na stěnách pod kalíškem, která postupně odteče.
    Good luck. A klidně se ptej dál ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SPUNT: ja je koupila v lekarne
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Budu přes léto trochu cestovat, takže budu řešit sterilizaci jinak než vyvářením doma - poprvé. Tak jsem se jen chtěla zeptat, zda jsou Milton tablety normálně k sehnání v drogérce nebo musím objednávat z kalisek.cz.
    Díky:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: drzim palce ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Ja praveze nevim jak ho dat hloub, ale snad na to prijdu
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: nj ta anatomie... pritom mooncup je imho docela kratky, aspon podle obrazku, tak to fakt nevim. Me dno kalisku hned za vchodem teda dost drazdi, citim ho tam, a musim kalich dat proste vys..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANNNA: no vcera to bylo prvni den, dnes jsem si ho dala az ted, nechtela jsem riskovat nehodu, tak uvidim, treba to bude lepsi.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: vezmu mezi prsty, zastrcim kam az to jde, poustim. Dno je tesne za vchodem. Dal uz zasunout nejde. Asi jsem to napsala blbe.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: to moc nechapu ale kazdy jsme jiny no ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: dal uz praveze nedosahnu aniz bych ho nepustila.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: no, strcit ho poskladany proste jeste dal a pustit az pak ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: davam si ho tak na hloubku prstu, takze dno je tesne za vchodem. Nevim jak ho dat hloub, kdyz pustim ten poskladany okraj, on se hned rozvine a prisaje a pak uz mi nejde popostrcit hloub.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAIKOR: Pro mě je kalíšek první den cyklu nepoužitelný - fest protýká a způsobuje křeče. Od druhého dne v pohodě. Než mi to došlo, dost jsem se trápila, "jako to, že to vždycky zapomenu?!!!" :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: zkus experimentovat s vyskou jeho umisteni, potahnout ho nebo naopak zavest vys.. nekdy se proste nedari ho uchytit a nekdy to jde samo, ale chce to trenink, nevzdavej to ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam