• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    KETHAMINA: no asi na tom něco bude, na tom trénování mimo periodu. Ta druhá část s mužem je už na mě trochu moc, asi mám ráda své tajné komnaty ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAIKOR: to sice ne na 100%, ale nadávání a vydávání trénovat jde. Já třeba zavádění kalíšku do mě naučila i muže :) aneb poznej tělo své ženy v každém jeho záhybu!
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    KETHAMINA: to pak ale nevidim, jestli těsní ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAIKOR: výhoda kalíšku oproti tsmponum je, že to můžeš trénovat i mimo ms.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    RYBKA: jj, tak nějak jsem to dělala. Nakonec jsem přišla na to, že jde přechytnout trošku níž aniž by se rozvinul a popostrčit hlouběji, kde už se nosí pohodlně. Už se těším na další ms až budu moct zkoušet :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MAIKOR: Zkus to jakoby šroubovat, pootáčet a přitom jemně tlačit výš.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    tak kalisek jsem se uz naucila hezky zavadet, ale mezitim mi skoncila ms, tak snad to za ten mesic nezapomenu :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAIKOR: nemám tedy děti, ale nosím kalíšek naopak co nejnižší, že kouká dole. Mám grif, že si pak sednu na židli a jako ve vodě vtáhnu svaly dovnitř a on si sedne :) netlačí na močový měchýř a dobře se s ním i manipuluje.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: neboj to nak pude ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: jj, practice makes perfect :) ve dřepu mi to taky nejde, to mi ho půlka čouhá ven.
    Jak to tak vidím, budu si muset koupit i slipové vložky. To jsem to dopracovala :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: chapu, ja to tak nekdy mam kdyz ho blbe zavedu.. Holt budes muset trenovat ;) a jak nekdo osal, zkusit zavadet v ruznych pozicich, ja ho v drepu nezavadim prave proto ze pochva se pak zkrati a spodek kalisku citim
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    XMARGE: nevyjíždí, tak uff, vyglajdaná nejsem :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ANABEL_LEE: tož ale až tak? Jsem normálně musela běžet na záchod, abych to stihla. Si připadám jako bych měla ms poprvé :)))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MAIKOR: kdybys byla, jak píšeš "vyglajdaná", kalíšek by se ti sunul dolů a měl tendenci vypadávat. Já to měla po prvním porodu s mooncupem B - měla jsem povolený pánevní dno a normálně mi vyjízděl tak, že půlka čouhala ven.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAIKOR: ty zbytky krve jsou v orvnich dnech ms normalni plnohodnotna cervena ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SPUNT: maji i v DM

    GRETKA: dirky jsou ciste, to jsem kontrolovala. Podtlak tam je, protoze kdyz kalisek vytahuju, tak ho musim nejdriv "povolit". Ty zbytky krve bych chapala a spis by to bylo jako spineni, ne? Dnes jsem ho zase zkousela, podaril se mi dat hloubeji, ale stejnak hodne krve proteklo. Jeste se zkusim teda po zavedeni kalisku vysprchovat, abych vyplachla zbytky krve a aby bylo jasny, jestli protika nebo to jsou zbytky. Je mozny, ze bych potrebovala vetsi?? Jsem sice po porodu, ale uz dva roky a panevni dno taky cvicim, tak snad nejsem tak moc vyglajdana :))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    GRETKA: a ještě jedna věc - on ten kalíšek mohl být plný, ač to po vytažení vypadalo, že je plný jen ze třetiny.. Protože část krve vytekla ven a další část vytekla při vyndavání.. Já to tak mám - první dny mám silnou MS a ač po vyndání vypadá kalíšek jen z půlky plný, dost krve vychrstne ven (v nejsilnějších dnech vyměňuju zásadně nad vanou, takže to vidím).
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MAIKOR: Jde taky o pozici těla, když si klekneš tak je hned "vše" blíž. Když už je přisátý, ale chceš s ním hýbat tak nejjednodušší je si zase dřepnout, strčit jeden prst vedle kalíšku, zrušit podtlak a šoupnout.
    Další věc je že může protékat kvůli zanesení dírek u okraje, a to i když není úplně úplně plný, protože se tím zruší právě ten podtlak.. Když ho necháš zaplnit celý až k dírkám tak se to právě stane = proteče ti a přitom když ho vytahuješ tak až tak plný není.. A znamená to, že ho chce častěji vylejvat.
    A pak to taky chce vědet, že během cyklu když kalíšek vyndáš, omyješ, zandáš, tak stejně můžeš špinit, protože si neumyla vagínu a krev co zůstala na stěnách pod kalíškem, která postupně odteče.
    Good luck. A klidně se ptej dál ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SPUNT: ja je koupila v lekarne
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Budu přes léto trochu cestovat, takže budu řešit sterilizaci jinak než vyvářením doma - poprvé. Tak jsem se jen chtěla zeptat, zda jsou Milton tablety normálně k sehnání v drogérce nebo musím objednávat z kalisek.cz.
    Díky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam