• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    VFISA: Holt jsou víc přístupnější novejm věcem. :-)
    VFISA
    VFISA --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    proto používáme http://www.sneakemail.com
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...stejne to musi bejt algoritmus jako krava, protoze jinak si ty myslenkovy pochody fb pri nabizeni pratel vysvetlit nedokazu :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Holt pokud chce člověk soukromí už od začátku, musí tam vstupovat s mailem založeným přímo pro Facebook.
    MACATA_PRDELKA
    MACATA_PRDELKA --- ---
    ZONICEK:
    Kolega může mít Tvůj mail, který si uvedl na FB, ve svém mailu, který si nechal projet

Já to furt říkám, vědí o nás všechno.
    FROGY
    FROGY --- ---
    ZONICEK: no podle toho, co tu uz zaznelo, bych to chapal tak, ze si nechal ten konktaktlist nechal projet nekdy ten tvuj kolega a FB tam nasel tvuj mail, ktery si uchoval a ted vi, ze vy dva spolu neco mate ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FROGY:
    No mail mám na seznamu a tam mám uplně jiná hesla...
    FROGY
    FROGY --- ---
    ZONICEK: to vypada furt na jednu a tu samou vec, ne..?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jak dělá facebook to, že mě ukáže bývalého kolegu z práce, se kterým nemám žádného společného přítele a ani tu firmu nikde vyplněnou v profilu ? A stejně mě ho hází na můžete znát ?
    FROGY
    FROGY --- ---
    GLOBETROTTER: no ja mam za to (mozna naivne), ze ten maillist ti to projede jenom "on demand" a pak uz ti tam snad sam neleze... doufam ;)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Tak ho mam uz taky zablokovanej sem si holt nemel pridavat 25 odpovedi ke svemu statusu :-))))))
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MICHIGAN: aha, tak to je dost mozny :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MICHIGAN:
    To je něco jiného. To fungovalo i dříve a nabízí to fotky a jména těch přátel Tvých přátel s titulkem "můžete také znát" (nebo tak nějak podobně je to uvedeno).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PETGRIDUS:
    Takže to je odborně řečeno to, co jsem napsal polopaticky - co mě napadlo o půl dne později po obavě, že se Facebook neoprávněně hrabe v mé mailové schránce.
    Ale už jsem v klidu :-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    PETGRIDUS: Fakt?? Ty brďo, tak ten Facebook asi nejlíp vymyšlenej phishing, co jsem kdy viděl. :))
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    LOJZEE: je mozny, ze to byly nejaky nepovoleny linky, ktery maji ve spamlistu a ze jich bylo vic, jinak me nic vic nenapada...
    GLOBETROTTER: ja mam jednoduse pocit, ze to proste ukazuje zname tvych pratel, ktere nemas pridane a kteri mohou byt zaroven i tvymi prateli, proto se ti tam ukazuji zname tvare ;)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    GLOBETROTTER:
    M1C4A1: zadas svuj mail a heslo a projede ti to komplet mailovou schranku a ukaze ti to lidi se kterymi si komunikoval v mailu a jsou na facebooku registrovani.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KLA: spis je bud mensi inteligence, nebo malomestak co nezna termin hoax :)
    KLA
    KLA --- ---
    HOCH: taky mi to přišlo :) někdo se evidentně nudí :)

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg píše, že vir Facebook sa stal velmi popularní mezi lidmi a lidi si stěžují že facebook je pomalý. Důvodem je více nových členů a také mnoho neaktivních členů. Tato zpráva bude obíhat aby sa zjistilo,jestli jste aktivní nebo ne. Jestli ano, pošlete tuto zprávu aspoň 15 lidem za pomoci Copy + Paste. Ti, kteří to nepošlou budou během 2 týdnů bez váhání vymazáni aby sa vytvořilo více místa. Pošlete to všem přátelům aby jste mu ukázali, že jste aktivní a nebudete zmazán."
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Taky by mě zajímalo, co je to to "projekt contact list". Tomu musíš předhodit nějaký maily... odkud je vezme? Kde na mým počítači se nachází contact list? To umí komunikovat přímo (řekněme) s Outlookem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam