• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    M1C4A1: dik.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    ESTEN: Je tam hned pod tím statusem v tvém profilu odkaz Clear.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    mozna blba otazka.. da se nejak zrusit status jinak nez nahrazenim nejakym novejsim?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To si zase někdo chce narvat co nejvíc lidí do skupiny : :D

Získejte úpravu Vašeho profilu a nofitikaci, když kdokoliv zobrazí Váš profil, viz. obrázek.

POZOR: Postupujte přesně podle návodu.

1) Přidejte se do skupiny

2) Pozvěte 50 přátel

3) V nabídce Nastavení vyberte Nastavení soukromí

4) Novinky a Zeď vyberte "Komu se zobrazuje můj profil"

5) Klikněte na Uložit změny a restartujte prohlížeč.

***** POKUD TO NEFUNGUJE, POKRAČUJTE OD BODU 2) *****
    HANNA
    HANNA --- ---
    LOJZEE: samozřejmě. a ani nemusí jít nutně o facebook.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ECLECTICA: znami se nemaji nechat fotit, kdyz nechteji byt na fotkach, pripadne poprosit fotografa, aby fotky nezverejnoval .)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    ECLECTICA: nie su
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MICHIGAN: komunikovat a sdilet fotku muzu i jinak, než prostřednictvím facebooku.
    MARDUK: to je sice afjn, že rád vystavuješ svoje fotku světu, ale co když jsou na nich i tví známí, kteří o nic takového nestojí? Občas mám pocit, že na tohle myslí málokdo.
    TARIS
    TARIS --- ---
    Zdravím mám menší problém,facebook nabízí možnost odeslat link na sdílení alba i s lidmi co nemají facebook,do kolonky příjemce dal email adresu a potvrdil,ale odpovědělo to že jsem příjemce nezadal a ať zadám ho znovu.
    Email je správně,nevím v čem je chyba ?
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---
    MARDUK: jasny, taky sem se neregistroval proto abych s byvalyma spoluzakama planoval teroristickej utok ;.)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    OVERSEER: ja sa rad podelim s CIA s fotkami zo ZOO kde som bol s priatelmi v utorok a naslednou debatou ci boli lepsie pandy alebo tucniaky...aspon uvidia ako tam bolo supeeeer!
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Už i u nás v práci :( Hidemyass.com to jistí :)

Při pokusu o přístup k: http://www.facebook.com/
    se objevila následující chyba:
    Access Denied.
    Přístup k dokumentu byl stornován v důsledku nedostatečných přístupových práv. Pokud jste přesvědčeni, že se jedná o chybu, kontaktujte správce vzdáleného serveru.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    SIAN: jde o nastaveni alba, ja davam vetsinou pratele pratel
    YOSHUA: nemusis muzes dat prezdivka prezdivka
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YOSHUA: jmeno prijmeni, prezdivku si nastavis posleze... (mozna je to uz soucasti registrace, nevim...)
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---
    jsem fcbk lama, takze se ptam - je potreba se zaregistrovat jako Jmeno Prijmeni a nebo jako MojePrezdivka?
    FROGY
    FROGY --- ---
    s tim defaultem na to otevreni pro stejnou sit je to pekna kulisarna, kdyz jsem na to prisel, tak jsem dost zdesil ;)
    DHA
    DHA --- ---
    DHA: ted koukam, ze mi to nabizi, nekoho se jmenem spoluzacky a ta osoba nema jeste zadne pratele.
    DHA
    DHA --- ---
    MARIPOSA: ne, protoze mi to nenabizi jenom skutecne spoluzaky, ale lidi toho jmena.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    M1C4A1: není to díra, každý si to může nastavit. Já mám například galerie přístupné všem. Naprosto záměrně.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Nevím, jestli je to díra, to je prostě vlastnost - implicitně to myslím bývá nastaveno, že si to můžou prohlížet přátelé a stejná network; když tam má každej jako network Czech republic, tak holt všici z ČR to můžou vidět.

Jako díra by se spíš dalo považovat to, že když někdo pastne obrázek, tak z URL toho obrázku dokážu zjistit, komu ten obrázek patří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam