• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    PSYLA: Vlož do řádku tento kód a označí se všichni ;)

    javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    jak zaslu pozvanku na akci vsem svym kontatum bez toho aniz bych musel po jednom oznacovat kazdeho..
    WASQ
    WASQ --- ---
    M1C4A1: jasný, to je stejný jako ve "starym" FB, akorát, že už to nejde přesunout na hlavní pozici (stejně jako ty skupiny :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Přišel jsem na to, jak zobrazovat jen statusy! Jde to teda v novým Facebooku, nevím, jak ve starým.

    Prostě si v tom levém panelu kliknete na Friends, tam vyberete Status updates. Voilá. :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    TPK007, CORNELA: Zkouseli jste uz lite.facebook.com? Mohlo by vam to vyhovovat..
    WASQ
    WASQ --- ---
    MICHIGAN: já vim, že tam tahle možnost je, jen je prakticky nevyužitelná, protože to danou osobu skryje i z novinek ve skupině, ve který je...
    a ty nejvíc využívaný aplikace se nějak nepřesouvaj, páč hraju jen jednu hru a ta je úplně naspon = vždycky rozkliknout.

    škoda, že prostě nejde úplně nahoru přesunout news feed skupiny kterou bych chtěl, jak to bejvalo :/ ale snad to časem doladěj aby si mohl člověk přizpůsobit FB k obrazu svému
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    TPK007: jj, tam to šlo, tady to nejde, kurfa! :) ale taky mi trvalo než sem přišel na to kde to je :)
    TPK007
    TPK007 --- ---
    RACHETIK: !!! to je ono, jsem slepej, dik! a ted jak to dostat uplne na zacatek toho seznamu :) (v minuly verzi se to potom zobrazilo i po kliknuti na hlavni stranu nebo logo facebook)
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    tak dá se překliknout rovnou na statusy pod přátelama, ale je to oser, doufám že zase zprovozněj tu funci nastavení priorit, ro bylo parádní
    TPK007
    TPK007 --- ---
    takze byl jsem prepnutej dneska rano... a zatim nejak marne hledam, jak nastavit, aby se mi na hlavni strance zobrazovaly JEMON statusy ode vsech bez mrdek typu Monika se stala fanouškem Nosím TENISKY i když je venku metr sněhu...:-D:-D. Proste aby to vypadalo jako twitter s komentarema, jako kdyz jsem v minuly verzi posunul Aktualizaci stavu(???) uplne nahoru...


    MICHIGAN nebo nekdo jinej, nejaky tipy pls?
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    MICHIGAN: upravit možnosti mi ve firefoxu akorát skrylo uplně všechno a nedalo mi to žádnou možnost výběru, takže teď nevidim v newsfeedu vůbec nic
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WASQ: ty hry se tam ted tusim radi podle toho, ktery hrajes nejcasteji. no, a na ty skupiny je momentalne nutny se vzdycky doklikat.

    ale jinak uplne pod tim newsfeedem je moznost Upravit moznosti (anglicky nejspis Edit settings) a s jeji pomoci se daji urcit pratele, ktere bys tam rad vidal a pratele, ktere nechces vidat vubec:

    "Zobrazení nejnovějších příspěvků automaticky určuje, kteří přátelé zde budou uváděni na základě toho, koho byste zde podle Facebooku chtěli nejčastěji vídat. Tento seznam si můžete níže sami upravit."

    Pod tim je jeste moznost View Recommended Friends a tam si muzes primo zaskrtnout, ci prispevky chces zobrazovat.
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    WASQ: to by mě taky zajímalo, měl sem to parádně nastavený a teď abych se zas prodíral haldou pičovin a bez prominutí. a když dám dole upravit možnosti, tak to akorát nahlísí že už se mi ty přízpěvky nebudou zobrazovat... WTF!
    WASQ
    WASQ --- ---
    dorazil ke mě "novej" FB a chtěl bych se poptat, jestli nevíte, jak si seřadit aplikace co sem měl v oblíbených (těch 5) tak aby mi to vyhovovalo a jak nastavit, aby se mi v news feed zobrazoval jen skupina kterou chci a ne novinky od všech aniž to musel pokaždé překlikávat přes friends?
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    CRUSHEER:
    TARMAQ: fotky som zmazal, priatelov som nechal nech sa nik neurazi, ale ak tam zostali, moje nervy...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    CRUSHEER: to by IMHO stejne nevedlo k odstraneni danych zaznamu/dat z jejich db, pouze by se smazala jeho vazba na ty data..
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    KOCURMOSUR: Tim chce FROGY rict, ze jsi mohl jeste smazat vsechny fotky, odstranit pratele a tak vsechno, abys po sobe nenechal zadnou stopu - to by bylo zruseni uctu :)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    FROGY: bola tam len edna volba myslim ze deaktivoval
    FROGY
    FROGY --- ---
    btw. taky vam zmizely starsi komenty pod fotkama?
    FROGY
    FROGY --- ---
    KOCURMOSUR: zrusil nebo docasne deaktivoval? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam