• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HURDA
    HURDA --- ---
    EKSRR: page tab flavour FBML na to má speciální tag...

fb:swf - Facebook Developers
    http://developers.facebook.com/docs/reference/fbml/swf

ale myslím, že tady bude RICKOUS potřebovat i pomoc založit aplikaci a nastavit tak aby si jí přidal na stránku, ale to je jenom dohad....
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    RICKOUS: bohuzel na facebooku nelze pouzit tagy FRAME a OBJECT , takze mimo jine i videa z youtube muzes vlozit pouze jako link
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (akurat teda ikonka bola samozrejme, ze ina).
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    113KW: yep par krat sa mi to stalo :)
    113KW
    113KW --- ---
    113KW: a vzdycky to mam jen v upozorneni, ale pak to zadnej komentar nenajde a hodi tohle>
    Obsah je momentálně nedostupný
    Stránku, kterou jste chtěli navštívit, momentálně nelze zobrazit. Je možné, že je dočasně nedostupná. Platnost odkazu, na který jste klikli, vypršela, nebo k zobrazení této stránky nemáte přístupová oprávnění.

113KW
    113KW --- ---
    setkal se nekdo s tim ze ho komentuje otaznik s zabou? poprve sem tomu nevenovala pozornost, a rikala si ze to asi nekdo neco napsal a okamzite smazal, ale opakuje se to...
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    Ahoj mam dotaz. Pomohl by mi nekdo vytvorit na moji fanpage zalozku na kterou bych potreboval umistit anketu a videa z youtube ?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAMM:
    UPC :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKATEMURAI: protože O2
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    SKATEMURAI: Protoze se dneska kona velka demonstrace na Vaclavaku. Tak to fizlove vypnuli.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    podle me to predelavaj na tu novou platformu
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    zajímavé:
    6 Social Media Marketing Myths Debunked
    http://thenextweb.com/socialmedia/2010/11/15/6-social-media-marketing-myths-debunked/

Myth No. 1: “You don’t control your brand. Consumers control your brand.”
    Myth No. 2: “You need to be where your customers are."
    Myth No. 3: "Perfect execution is not that important online."
    Myth No. 4: “When you don’t have time /money to create something, just curate content relevant to your brand.”
    Myth No. 5: “You need a strategy… for everything!”
    Myth No. 6: “Go viral! Go crowdsourcing! It works like magic!”
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    HURDA: tyjo, tak nakonec to bylo v samotném naprogramování té stránky...děsná věda ...pro mě :-( fuuu
    HURDA
    HURDA --- ---
    OFFINKAA: vrací ti to <body> :-)

tab je čistý FBML, čili jenom vlastní obsah toho co má být ve stránce zobrazeno
    např:

#začátek souboru
    <p>Hello tab</p>
    #konec souboru

Pokud to tak máš, tak častou chybou bývá, že dojde k problému a server vrací nejakou error page, která samozřejmě obsahuje validní html - čili html i body tag
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak uvidime, co se z toho vyvine

Facebook oznámil superschránku: e-maily, SMS i chat promění v konverzaci „přátel“ - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/facebook-oznamil-superschranku-e-maily-sms-i-chat-promeni-v-konverzaci-pratel-1x8-/sw_internet.asp?c=A101115_213804_sw_internet_pka
    FANAE
    FANAE --- ---
    M1C4A1: +- to funguje porad :)))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak já si ještě pamatuju, kdy to +- fungovalo. Než udělali ten Twitterovskej vzhled. :))
    FANAE
    FANAE --- ---
    M1C4A1: Nejde to do haje, ono je to tam celou dobu :)
    Jsem na FB +- od doby, kdy o nem v cechach slyselo pet lidi a nikdy to lepsi nebylo:)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    OFFINKAA: Neřekl bych, že je to monitorování, ale prostě se jen dá do kupy seznam informací, které v databázi už jsou tak jako tak. Jen je to vidět na jedné stránce.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    PETGRIDUS: Tak mně blbne Facebook furt. Nejdou mi nahrávat fotky jinde než v Internet Exploreru, občas se mi nechce refreshnout stránka, u aplikací/her mi nefunguje posílání věcí přátelům, nezobrazují se aktualizace, dokud stránku nenačtu natvrdo celou znovu (ne refresh)...
    Prostě to jde do háje, nějakým výpadkům už se vůbec nedivím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam