• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (asi ste s uz vsimli, ze ma nove emotikony / moznosti ako "lajknut" prispevok)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Pár rad jak se vyhnout Facebook kompresi
    Příručka marketéra: Odstraňte kompresi Facebooku - Tyinternety.cz
    http://www.tyinternety.cz/prirucka-marketera/prirucka-marketera-odstrante-kompresi-facebooku/
    WRATA
    WRATA --- ---
    VONBONBON: Co s tim kdo delal je ted uz irelevatni. Kazdopadne, lidi z pratel vyhazet, zapnout sms a location protect. Pokud jsi cirou nahodou mel stejny heslo i na emailovou adresu tak heslo zmenit, pridat mobil jako dalsi lvl ochrany a podivat se do filtru jestli nahodou dotycny nepresmerovava tvoje maily. Comp prohnat minimalne malwarebytes kvuli keyloggerum
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    zdravim. nejsem moc vasnivej fejsbukar. pripojim se jen jednou za cas kdyz se fakt nudim, ale dneska sem se zkousel pripojit a neslo to. moje jmeno bylo jiny nez sem tam mel, tak sem si nechal poslat novy heslo. pripojim se a v pratelich mam lidi ktery vubec nezmam. proste mi nekdo heknul ucet. tak sem si zmenil heslo a dal zruseni uctu. mam tam par fakt osobnich konvezaci, ktery porad zustali v historii. jenze jestli mi ten ucet do 14 dnu hacknou znova, tak se deaktivace prerusi ne? kdyz mi prisel z fejsbuku email s novym heslem, bylo tam, ze moje pozice je nekde v taiwanu:D. wtf?. myslite, ze mi nekdo ukrad ucet a by z nej mohli davat lajky lidem, nebo osobnostem, ktery si treba objedali 200 000 lajku a odebirani?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SYNTAX_TERROR: joo tiez som uz poslal takto daky ten vyrezany obrazok :D co ma zarazilo, ze to funguje aj na eps a podobne formaty...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Uz jsem jednou zmenil username url u sveho profilu ve tvaru "jmeno.prijmeni". Zmenil jsem od te doby prijmeni. Je mozne nekde nekoho kontaktovat, aby udelali vyjimku a zmenili mi url tak, aby se mi tam nezobrazovalo stare prijmeni?
    WRATA
    WRATA --- ---
    PETJULE: Je to obycejnej scam kterej netem cestuje roky. Rozhodne ti zle byt nemusi
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    ahoj, jde nejak nastavit aby se mi zobrazovaly vsechny prispevky od vybranych uzivatelu? aby mi neunikly? btw proc vzdycky, kdyz dam v prohlizeci refresh, zobrazi se mi na fb dalsi a dalsi prispevky pri kazdym refresh a tyto prispevky nejsou chronologicky razeny? to je schvalne? demence? dik!
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PREVIT: to je celkem smutný, jak rychle tyhle krysy delaj svoji praci...
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Facebook mi právě hodil hlášku:

    "Server found your reques confusing..."

    Měl by si zvykat.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    HADIAK: :)) Ok, předám informaci, že si musí ty příspěvky změnit jednotlivě. Snad si s tím ta osoba poradí. Díky za info
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN: tak ked maju public visibility, tak ano, treba to zmenit.
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    HADIAK: A to se změní jak? Musim u jednotlivejch příspěvků takhle zpětně? Vůbec nevim, co s tim. Nový se tam neobjevujou, ale ty starší (cca dva měsíce a dál ano) statusy, fotky a další hovna prostě pořád ......Myslim, že je to jenom na Timelinu....ostatní alba a informace tohle nedělají.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WE_RUN: tie co sa davali? a tie to maju nastavene tiez, alebo az nove? bo ked si teraz zmenim "viditelnost" tak sa to samozrejme neaplikuje na stare posty. tie maju vlastnu "viditelnost".
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    Ahoj, potřebuju radu prosím...... nesetkal jste se někdo s tím, že ačkoliv jste si zablokovali na všech možných místech, že chcete, aby příspěvky viděli jen přátelé (resp. přátelé kromě známých), tak stejně to k ničemu není. Veškerý informace, který se dávali na Timeline se ukazujou normálně komukoliv kdo se koukne. Nevíte někdo, co s tím?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WOJTISHEK: nooo :) to vypada pro me vyuziti lepe než trillian. děkuji :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HAWLIS: hledej messenger for desktop, vyuzivam ke spokojenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam